Miért ilyen logikátlanok a 4-es 6-os vilamosvezetők?
Száll fel a tömeg és csukja rá az emberekre az ajtót!
És még be is mondja hogy engedjék becsukni az ajtókat.
Valószinűleg nem szándékosan nem engedik becsukni az ajtót, hanem egyszerüen fel akarnak szállni.
Most akkor az emberek inkább ne száljanak fekl csak azért, mert a vezető be akarja csukni az ajtót?!....
Erre úgy kapnál nagyjából megközelítő választ, ha hétköznapokon, főleg csúcsidőben odaállnál a vezetőállás mögé...(amíg el nem zavarnak, mert útban vagy).
Aztán mennél néhány kört mindkét járaton. Amennyire lehetne, less be a fülkébe...meglátod nem logikátlanok egy cseppet sem.
persze ha átlátod mit is csinálnak...mennyire késnek, jön-e mögöttük másik járat, esetleg torlódás van, netán egyszerre jön valahonnan nagy tömeg(Blaha,Mester u., Üllői, Oktogon, Nyugati, stb...)
a belső kamerákról a főnökeik mindent levehetnek, a GPS amúgyis jelez, és a orgalomirányító is ott van még a rádijójával.
más?
Én úgy tudom,hogy a Combino-knál az indításjelző után már egy valamilyen automatika működteti az ajtók záródását,nem a vezető.
Egy villamosvezető mesélt olyat,hogy van valami,amit már nem a vezető szabályoz,de mindig neki mutogatnak,meg beszólnak az utasok,pedig nem tehet róla.
Már nem emlékszem pontosan...
Egyébként ez főleg a logikátlan utasok hibája, akik nem képesek beljebb állni és a felszálló társaik emiatt csak libasorban tudnak beszivárogni a villamos üres belsejébe. Így jól lelassítva az utascserét.
#1:
Eddig tudtuk, hogy a villamosvezetők nem sietnek sehova és rosszindulatúak. Most kiderült, hogy még logikátlanok is. :D
"Most akkor az emberek inkább ne száljanak fekl csak azért, mert a vezető be akarja csukni az ajtót?!...."
Most akkor álljon a villamos 15 percig és nyomorogjon benne 350 ember, csak mert néhány nagyokos mindenáron fel akar férni?
Amúgy sosem értettem a 4-6-oson az embereket.
Egyrészt az utasok 90%-a amint belép a villamos ajtaján, ott helyben megáll, leginkább öreg néniknél látom ezt, hogy beb..sssza az ajtóba a mamatankot és nem zavarja hogy mögötte áll még 15 ember aki felszállna. Persze ha szólnak neki a fiatalok, akkor még neki áll feljebb.
Vagy a másik, hogy mindenki őrült módjára nyomul befelé, mikor 2 perc múlva jön a következő villamos. Nekem nagy tömegnél első dolgom megnézni hogy jön e mögötte a következő, ami meg általában tök üres...
A másik gond pedig, hogy a 4-6-os vonalán folyamatosan özönlenek az emberek. Ha megvárná hogy mindenki 1-től 1-ig felszálljon, akkor közben beérkezne a következő csatlakozó vonat, metró, busz, és megint 200 ember lenne a megállóban aki szintén fel akar szállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!