Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen logikátlanok a nők?
Barátnőmmel tegnap meg volt beszélve, hogy színházba megyünk este 7 órára. Már 2 hete megvoltak a jegyek. (2x3500 Ft)
6:10-kor kitalálta, hogy ő csinálni akar még előtte valami sütit. Mondta, hogy gyorsan elmegy még a boltba. Mondom ne menj el, mert 30 perc az út oda-vissza plusz a kasszánál is várni kell. De ő akkor is elmegy.
Konkrétan 6:55-re ért haza. Rohantunk a színházba, odaértünk 7:15-re de akkor már be sem engedtek, mert kezdés után nincs beengedés.
A barátnőmet hazakísértem azért, hogy biztonságban hazaérjen de otthon megmondtam neki, hogy mennyire idióta volt és pár napig ne is keressen. Iszonyúan dühít, hogy kifizettem diákmunkából a 2 jegyet és vártam is az előadást és ilyen hülyeség miatt elbukjuk az egészet.
Jogos a felháborodásom? Szeretem de most úgy megharagudtam rá, hogy látni sem akarom. Nem is tudom mit csináljak.
18F
1. Ne általánosíts, mert én ilyet még véletlenül se tennék nő létemre...
2. Igen, teljesen jogosan háborodtál fel, a helyedben nem is keresném. Majd ha akar valamit tőled, bocsánatot kér.
21N
Már sorry, de a logikát ne kössük kizárólagos a férfi nemhez! Én nő vagyok, de én is kiakadnék...
Ilyen esetben én már szeretek előtte legalább 15-20 perccel ott lenni...
Én a helyedben megvárnám, hogy ő keressen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!