Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szoktatok adni a benzinkutasna...

Szoktatok adni a benzinkutasnak, vagy a benti pénztárosnak borravalót?

Figyelt kérdés
Tudom-tudom azért kapnak fizetést, mert ott dolgoznak ezt a választ már párszor hallottam, de engem csak a kíváncsiság hajt, és ha adsz akkor miért, és mennyit?

2021. júl. 31. 09:21
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
#9-es én szívesen megmutatom melyik mondandód miatt pontoztak le téged: "Örülök, ha sikerül elintézniük azt ami a dolguk. Bár már ehhez is hülye biztosra megyek és csináltam laminált QR kódot a cégadatokhoz, rendszámhoz így csak le kell olvasnia géppel" Egyből hülyének titulálni egy ott dolgozót, mert neked voltak rossz benyomásaid nettó f*szság. Hozzáteszem ez olyan, mintha bemennék egy pékhez, és megsütném magam a kenyeret, mert úgyis balf*szok vagytok ehhez, tudom hogy a benzinkúton nem mindenhol erőltetik a segítséget, és biztos vannak balfékek ebben a munkakörben is, de azért azt ne felejtsük, hogy akik ott dolgoznak nap- mint nap ezt csinálják míg te lehet csak 1 hónapban 1-2 szer. Hozzáteszem érettségi alatt nem is lehet az ember tudtommal benzinkutas, ahhoz meg legalább már kell vagy 70-80 IQ hogy azt sikeresen elvégezze az ember.
2021. júl. 31. 19:58
 12/23 anonim ***** válasza:
25%
Sajnálom, hogy ezzel megsértettem a sok proletár önérzetét, én kérek elnézést :)
2021. júl. 31. 21:45
 13/23 A kérdező kommentje:
#12 Senki önérzetét nem sértetted meg szimplán egy nárcisztikus kisebbségi komplexusos ember vagy. Előfordul bárkivel, csak kár ezt mutogatni.
2021. aug. 1. 07:29
 14/23 anonim ***** válasza:
77%

En soha nem adtam. Eleve mindig magam tankolom az autot.

Dolgoztam benzinkuton nehany honapot es csak 1-2 ember adott borravalot, a legtobb semmit.

A kasszasnak nem is erdemes adni. Ahol en dolgoztam ott a kasszasnak le kellett adnia a borravalot a fonoknek es nem mondhatta meg a vasarloknak hogy nem az ove a borravalo, mert a fonok merges lett volna ha nincs semmi jatt a kasszaban. Egy kis videki benzinkut volt, sokan ismertek a tulajt aki egy szemet ember, ezert senki nem adott volna jattat a kasszanal ha tudjak hogy a tulaj megtartja a penzt. Ha minenkepp adni akarsz valamit a kasszasnak akkor vegyel egy csokit vagy kavet az automatabol.

2021. aug. 12. 03:04
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
a kutas egy dolog ha segít, de pénztárosnak miért kellene?
2021. aug. 22. 12:23
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én ezért nem járok a Shell kútra tankolni sosem, mert még ki sem szállok, de már jönnek oda hogy ezt meg azt nem - e kell segiteni ill. betankolni.

Egy párszor tankoltak nekem és összekarcolta a pisztollyal a tankbetöltő nyillás körül a fényezést, úgy hogy számomra a Shell kút megszűnt.

2021. aug. 22. 18:35
 17/23 anonim ***** válasza:
93%
Én is kártyával fizetek és jobb szeretek én tankolni...
2021. okt. 26. 11:21
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam persze
2021. okt. 26. 12:29
 19/23 anonim ***** válasza:
91%
nem
2021. okt. 26. 15:10
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Általában kártyával fizetek, igy nem adok. Ha ritkán a SHELL-en tankolok, akkor adok, ha pl megnézik a guminyomást, ha kártyával fizetek akkor is adok annak kb 200 Ft-ot, aki megnézte a keréknyomást. Amúgy én szeretek tankolni, látom hogy mennyit töltenek és tényleg a kocsimba töltik-emind, nem töltenek kannába maguknak stb. Ilyen benzinárak mellett szerintem egyre kevesebben adnak. Ha kp-vel kell fizetnem, akkor az aprót (5-30 Ft) ott szoktam hagyni, ennyibe már nem rokkanok bele, de ez ritka hogy kpvel fizetek.

A SHELL-t meg általában a nők szeretik, mert megtankolnak nekik, nem kell bepiszkolni a kezük. Ismertem olyan nőt, aki évek óta autózott és sose tankolt, mindig a kutas tankolta. Ez igy jól is van, de ő adott is borravalót és a kiskosztümje se lett koszos.

2021. okt. 31. 03:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!