Kerékpárvásárlás előtt állok.(50 éves nő,nem túlsúlyos) Javaslatokat szeretnék kérni, milyen márkát nézzek.Leginkább városban tekerek, munkahelyre,vásárolni(kosár kell).Mit érdemes venni?
Nagy ritkán (egy évben kétszer) tekerünk egy rövidet a Tisza-tónál.Most egy retro váltós van,ezt cserélném le. Inkább váltósat szeretnék, mint kontrásat. De nem nagymamáknak valót...
Az se baj,hanem túl nehéz a súlya. Az is segítség, ha valaki megírja, milyet nem érdemes megnézni, miért nem érdemes pénzt adni.A Galaxy-ról azt olvastam, hogy nagyon gagyi, egy másik helyen a Kolikenről is ezt mondták.Még a Csepelt ismerem, ill. hallottam már ezeket is: Gepida, Neuzer, Romet. Nyilván az ár is számít; sokallom a 150000-et, vagy az alatt tényleg nincs normális?
Hová menjek? Decathlon, Hervis? Vagy kis kerékpár szaküzletek? Multinál nem mernék venni.Még használton is gondolkozom.Fontos, hogy könnyen át lehessen lépni,és hagyományos kormánya legyen.(MTB kizárva, fáj a hátam.) Minden választ nagyon köszönök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!