Hogyan érdemes lerakni a C+E kategóriát?
Figyelt kérdés
Saját zsebből ami kb 700 000ft mindennel együtt?
Vagy
Államilag támogatott módon? Egyáltalán erre még van e lehetőség meg érdemes-e?
2021. júl. 5. 07:38
1/6 anonim válasza:
Bü oktatáson voltak olyanok akik OFA-val csinálták, ők mondták hogy legalább 1,5 év, úgy hogy közben nem lehet munkaviszonyod... És ez még csak a C.
2/6 anonim válasza:
Egyértelműen saját zsebből. Mire megszereznéd ofával, addigra kétszer visszahozza az árát.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. júl. 5. 18:18
4/6 anonim válasza:
Gelbmann fuvarozó, Tatabánya, saját autósiskola. Aláírsz érte 3 évet. Ha összejön a pénzed, kifizetheted neki előbb, és mész, amerre látsz.
5/6 anonim válasza:
Mindenki maga tudja mit csinál. Én OFÁ-n keresztül raktam le, nem tudom melyik megyében mi a helyzet, de én 15 hónap alatt végeztem a C CE Gki val. Lehet hogy saját zsebből gyorsabb lett volna, de ez ingyen volt mindenféle megkötések nélkül. Csupán a PÁV és a 102 orvosi kellett magamnak fizetni. Nekem megérte az a pár hónap plusz várakozás.
6/6 anonim válasza:
OFA tudtommal már megszűnt, de egyébként is halálra volt ítélve, rossz rendszer volt, sokan voltak kevés autósiskolára.
WSZL - tudom ajánlani Budapesten 2 évet kell aláírni cserébe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!