Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ennek tudatában érdemes lenne...

Ennek tudatában érdemes lenne oktatót váltanom?

Figyelt kérdés

Nagyon szerencsétlen időben kezdtem el a B kategóriás jogosítvány megszerzését. Több alkalommal szólt közbe a vírus helyzet.

November közepén tudtam elkezdeni a rutin részét, de kettő alkalom után nem csak oktatót, de autós iskolát is váltottam. A jelenlegi autós iskolában szerencsére már december elején tudtak oktatót “adni”.

Ugye a december az ünnepek miatt rövid hónap volt. Az oktatóval alap járaton jól kijöttem/kijövök. Viszont év elején nem hívott 1 hónapig (állítólag összetorlódtak a tanulói). Bevallom, nem kerestem, mert a vizsgaidőszak kellős közepén voltam.

Aztán jött a tavaszi leállás. Április végén jeleztem az oktatómnak, hogy a képzéseim vizsgával hatalmas kavarodás van, amint lementek a szakmai vizsgáim, utána folytassuk. Ő is írta, hogy amint “tiszta a levegő”, jelezzek neki. Június elsején már jeleztem, hogy felszabadultam, haladjuk, már semmi nincs hátra, csak a jogsi.

A héten megint jeleztem, hogy jó lenne, ha kezdenénk, mert munkaeszköz lenne az autó, nem tudom, mit hoz a jövő, nem akarok tovább várni.

Aztán cinikusan megkérdezte, hogy biztosan ráérek e…

Két hét után nem hinném, hogy nem tudott előre tervezni úgy, hogy már a vizsgadíjamat is befizettem, és tényleg nincs már sok hátra.

Tudom, hogy sokan vannak, sokan akarnak vezetni, de bíztam benne, hogy van egy kicsi előnyöm nála az elmúlt hónapok miatt, valamint azért is, mert nem 17-18 éves diák vagyok, akinek nyári szünete van és ráér.

Érdemes lenne bemennem az autós iskolába, olyan oktatót kérni, aki akár minden napra be tud ütemezni 1-2 hétre? Mert tényleg nincs sok hátra a vizsgáig

2021. jún. 19. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Érdemes lenne.
2021. jún. 19. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is próbáld meg. De mindenhol torlódás van amúgy. Ettõl függetlenül lehet találsz olyan oktatót, aki rá ér egy héten többször is. Hajra :) !!
2021. jún. 23. 06:37
 3/3 anonim válasza:
Igen.
2021. jún. 26. 15:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!