Biciklilopás ellen mivel érdemes rögzíteni egy biciklit és mivel nem?
Kulcsos zárral érdemes.
Nálunk régen aki a suli előtt számzárassal zárta le azt el kezdték fejtegetni.
Tesómét is megfejtették és ellopták, a bicaj nem kellett nekik csak a zár. Később a tesóm észrevette hogy egy gyereknek olyan zárja van mint ami neki volt és visszavette:) Onnantól kezdve kulcsossal jártunk.
Az ABUS márkájú U lakatokat és láncokat javaslom. Én is azokat hazsnálom, és pöpecek.
Az áruk elég borsos, 11000-től indul ami megbízható, de a biztonságot meg kell fizetni...
A gond ott van (a borsos árán kívül) hogy elég nehéz, az U lakatom 2,5 kg, a lánc ennél is nehezebb. Nekem van egy külön kis fém tartó a bringa hátulján csak ennek.
Az U lakathoz keresni kell alkalmas lakatoló helyet, de kisebb helyen elfér, a lakat mobilabb de baszottnehéz...
De ha egyszer veszel U lakatot hamar rááll a szemed a lakatolásra alkalmas helyek keresésére.
Ha meg akarod tartani a brin gád, tényleg ne add leljebb egy ABUS lakatnál.
Én is csak egy bringa elvesztése után értettem meg... :(
Jah, és amit nem ajánlok:
AZ úgynevezett Gerinclakat.
Kívülről komoly, vaskos 3-4 cm átmérőjűnek tűnik.
Aztán ha belevágsz kiderül, hogy egymásba sajtolt alumínium hengerek, és csak a közepén egy 4-5mm vastad drót fogja össze...
Ilyen ránézel 2x és leesik magától :(:(
Nem ajánlatos a Teszkó-Ósan-Kora-Lidl-Aldi típusú spirálzár sem, egy kisebb kézi erővágóval levágják.
Nem célszerű a csőkulcsos kivitel sem, az egy műanyag tollal kinyitható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!