Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek az a lúzerség...

Szerintetek az a lúzerség jele, ha 37 évesen valaki még nem rendelkezik jogosítvánnyal?

Figyelt kérdés
Férfi létemre 37 évesen szántam rá magam arra, hogy beiratkozzak egy KRESZ tanfolyamra. Szerintetek lúzer vagyok, amiért ilyen (viszonylag) későn kezdem el tanulni a vezetést?

2021. júl. 7. 10:19
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Eldöntöttem, hogy meg fogom csinálni - sőt, néhány hónappal ezelőtt be is iratkoztam egy e-learning tanfolyamra, úgyhogy ha sikerül tartani a menetrendet, nyár végéig szeretnék túllendülni az elméleti vizsgán is. Arra lettem volna kíváncsi, hogy ciki-e az, hogy mindezt 40-es éveimhez közeledve csinálom meg, és nem jóval fiatalabb kivitelben... Köszönöm mindenkinek a válaszokat, azt, hogy megosztottátok velem a tapasztalataitokat, és főleg hogy még bátorítottatok is!
2021. júl. 15. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!