Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek az a lúzerség...

Szerintetek az a lúzerség jele, ha 37 évesen valaki még nem rendelkezik jogosítvánnyal?

Figyelt kérdés
Férfi létemre 37 évesen szántam rá magam arra, hogy beiratkozzak egy KRESZ tanfolyamra. Szerintetek lúzer vagyok, amiért ilyen (viszonylag) későn kezdem el tanulni a vezetést?

2021. júl. 7. 10:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy szerintem nagy baj, hogy ennyire rá vannak állva az emberek arra, hogy 18-20 évesen legyen jogsid vagy soha nem lesz és érezd öregnek magad.

Főleg annak fényében, hogy 20-22 év alattiaknál egyszerűen azt látom, nincs meg az a fajta felelősség ami adott esetben egy 30 évesen jogosítványt szerzőnél már megvan.

2021. júl. 7. 20:14
 12/21 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy én közel 30 évesen szereztem és életem legjobb dolgának tartom. Engem is noszogattak. Aztán most céges kocsival járom az országot.

Rengeteg helyre eljutottam, csomó embert megismertem, sokkal kötetlenebb és még az önbizalmamnak, önértékelésemnek is jót tett.

2021. júl. 7. 20:17
 13/21 anonim ***** válasza:
80%
Nem feltétlenül, egyedül akkor tartom gáznak, ha szükséged lenne rá, mégsem csináltad meg. Én például 18 és 24 éves korom közt Budapesten éltem, ott egyáltalán nem éreztem hiányát, nem tettem le. Aztán egyetem után visszaköltöztem egy nagyobb vidéki városba, ahol autó nélkül nem igazán lehet meglenni, kicsit több, mint fél évvel később már a zsebemben volt a plasztikkártya.
2021. júl. 7. 20:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#13 én ugyanígy voltam/vagyok. gimiben senki se járt be kocsival, utána egyetem pesten, ott nem kellett. most olyan vidéki kisvárosban élek ahol jól jönne a kocsi.
2021. júl. 7. 20:21
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
a lúzerség az, ha valakinek egyáltalán ilyen eszébe jut, hogy 37 évesen legyen jogsija...nem egy felnőtt gondolkodásra vall...
2021. júl. 7. 22:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem lúzerség az!

Manapság elég drága a jogsi!

Emlékszem, 21 éves koromban szereztem meg a jogsit. 19 éves koromtól spóroltam rá. Gyári munkás voltam, nagyon nehezen jött rá össze a pénz. De ez már régen volt.

2021. júl. 8. 05:50
 17/21 anonim ***** válasza:
34%

Ha ezt itt kell megkérdezni az luzerség.

Magadtól semmit nem tudsz eldönteni ?

2021. júl. 8. 07:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Egészségügyi vizsgálat is van ám, a betegségről meg senki sem tehet
2021. júl. 13. 22:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen élethelyzet függő. Valaki szeretne rögtön, valaki rászorul mert pl. nem jön busz csak 2 óránként vagy akármi.. Valaki meg csak soha nem akar vezetni.

Én rászorultam 18 évesen mert kellett a mobilitás/buszjáratoktól való függetlenség.

Nagyon sok ember van akinek egyáltalán nem szükséges rögtön letennie a jogosítványt mikor már lehet.

Semmi lúzerség nincs ebben amúgy.

2021. júl. 14. 17:31
 20/21 veterán vas ***** válasza:

Nem számít égbekiáltó bűnnek, hogy nincs 18 éves korod óta jogosítványod.

Az sem jelent semmit, hogy most, 40-hez közeledve akarod megcsinálni.

Hajrá, fuss neki!

Viszont az, hogy felnőtt fejjel eldöntesz valamit, de itt a gyakorin keresel visszaigazolást/megerősítést..... na ezt már lúzerségnek tartom.

2021. júl. 14. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!