Szerintetek az a lúzerség jele, ha 37 évesen valaki még nem rendelkezik jogosítvánnyal?
Amúgy szerintem nagy baj, hogy ennyire rá vannak állva az emberek arra, hogy 18-20 évesen legyen jogsid vagy soha nem lesz és érezd öregnek magad.
Főleg annak fényében, hogy 20-22 év alattiaknál egyszerűen azt látom, nincs meg az a fajta felelősség ami adott esetben egy 30 évesen jogosítványt szerzőnél már megvan.
Amúgy én közel 30 évesen szereztem és életem legjobb dolgának tartom. Engem is noszogattak. Aztán most céges kocsival járom az országot.
Rengeteg helyre eljutottam, csomó embert megismertem, sokkal kötetlenebb és még az önbizalmamnak, önértékelésemnek is jót tett.
Nem lúzerség az!
Manapság elég drága a jogsi!
Emlékszem, 21 éves koromban szereztem meg a jogsit. 19 éves koromtól spóroltam rá. Gyári munkás voltam, nagyon nehezen jött rá össze a pénz. De ez már régen volt.
Ha ezt itt kell megkérdezni az luzerség.
Magadtól semmit nem tudsz eldönteni ?
Szerintem ez teljesen élethelyzet függő. Valaki szeretne rögtön, valaki rászorul mert pl. nem jön busz csak 2 óránként vagy akármi.. Valaki meg csak soha nem akar vezetni.
Én rászorultam 18 évesen mert kellett a mobilitás/buszjáratoktól való függetlenség.
Nagyon sok ember van akinek egyáltalán nem szükséges rögtön letennie a jogosítványt mikor már lehet.
Semmi lúzerség nincs ebben amúgy.
Nem számít égbekiáltó bűnnek, hogy nincs 18 éves korod óta jogosítványod.
Az sem jelent semmit, hogy most, 40-hez közeledve akarod megcsinálni.
Hajrá, fuss neki!
Viszont az, hogy felnőtt fejjel eldöntesz valamit, de itt a gyakorin keresel visszaigazolást/megerősítést..... na ezt már lúzerségnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!