Szerintetek az a lúzerség jele, ha 37 évesen valaki még nem rendelkezik jogosítvánnyal?
Figyelt kérdés
Férfi létemre 37 évesen szántam rá magam arra, hogy beiratkozzak egy KRESZ tanfolyamra. Szerintetek lúzer vagyok, amiért ilyen (viszonylag) későn kezdem el tanulni a vezetést?2021. júl. 7. 10:19
1/21 anonim válasza:
Ha eddig nem volt szükséged jogosítványra, akkor nem probléma.
2/21 anonim válasza:
én 29 évesen érzem túlkorosnak magamat. eddig nem kellett, nem volt rá szükségem, bőven elég volt nekem a tömegközlekedés. aztán olyan helyre költöztem ahol alig van tömegközlekedés. most érzem nagyon a jogsi hiányát, úgyhogy elkezdtem vezetni tanulni.
3/21 anonim válasza:
Nem. Mindenkinek másképp alakul az élete, simán van olyan, hogy semmi szükséged jogsira évtizedekig, hiába lehetne már letenni.
4/21 A kérdező kommentje:
Ez idáig én is így voltam vele. Szinte bárhová el tudtam jutni tömegközlekedéssel (esetleg kerékpárral, vagy rollerrel). Amikor pedig kocsival kellett menni valahová, mindig volt valaki, aki szívesen vezett. Most viszont rászántam magam, mivel sosem lehet tudni, hogy a közeljövőben mikor lesz rá szükség. Régebben elvégeztem egy elméleti tanfolyamot, de miután nem mentem át az elméleti vizsgán elsőre (a tananyagnak csak a felét tanultam meg), elkönyveltem magamban, hogy én erre alkalmatlan vagyok szellemileg, és még évekig halogattam a projektet. Most újult erővel lendültem neki a tanulásnak - és ezúttal becsületesen végigmegyek minden fejezeten, mivel e-learninggel csinálom. Remélem, ezúttal sikerülni fog.
2021. júl. 7. 11:16
5/21 anonim válasza:
Őszintén, én már 22 évesen is kilógtam a sok épphogy 17-18 éves közül, de nem zavart. Az elméleti oktató két kissrácot ki is zavart, amikor nekiálltak röhörészni azon, hogy simán kiloccsanhat az agyad egy ütközésnél. Mondta is, hogy ő 20 évre tenné a minimumot, a kamaszok egy része még nem elég felelősségteljes. Teljesen egyetértettem vele!
6/21 A kérdező kommentje:
Igaza volt. A vezetés óriási felelősséget jelent és fejben valóban meg kell érni rá.
2021. júl. 7. 11:37
7/21 anonim válasza:
Nem. Nyugodtan csináld meg. Eddig akár soföröd is lehetett, kinek mi köze hozzá.
8/21 anonim válasza:
Ha 37 évesen még ilyen kérdéseket kell feltenned és mások megerősítésére vársz, na az a lúzerség.
9/21 anonim válasza:
5-ös, az oktatódnak igaza volt hogy a két srácot kizavarta főleg ha ilyenen képesek röhögni alig 18 évesen. Én is felemelném a korhatárt legalább 20 éves korra, pont az ilyenek miatt.
Egyébként nem gáz ha 37 évesen kezded. Van aki 40-50 évesen kezdi el, de ismerek olyan nőt aki 50 évesen kezdte el a nagy fiával együtt, mert olyan helyre költöztek ahonnan busszal is nehéz volt eljutni bárhová is mert ritkán járt arrafelé még hétvégén is. Mivel a nagyobbik gyerek már eléggé ingázott tehát csak aludni járt haza így nem számíthatott arra hogy fuvarozza így inkább lerakta Ő is a jogosítványt és nem lesz senkihez se kötődve. Vett egy pici kis egyszerű autót magának ami elviszi oda ahová kell és ennyi.
10/21 anonim válasza:
Én tavaly csináltam meg, 27 évesen, nekem legalább 10 éve rágták a fülem, hogy de igenis csináljam meg, kell a jogsi, ezt meg KELL csinálni. Én mindenkit elküldtem a bús büdös picsácba, hol szélén, hol csúnyán, de inkább csúnyán, aki már többször előadta ezt. Mondtam, hogy egyenlőre nincs szükségem jogaira és nem akarom megcsinálni, pont. Ne foglalkozz vele, engem például az sem érdekel, ha valaki 60 évesen szerez jogsit, de az emberek többsége szeret a másik dolgaival foglalkozni a sajátjai helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!