Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Vonatot le lehet stoppolni?

Vonatot le lehet stoppolni?

Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 01:32
1 2
 11/12 Alex Fly ***** válasza:
100%

Nem tudom, de katonakoromban amikor mentem vissza a laktanyába, én mozdonyt szoktam stoppolni...

Az utolsó vonat végállomása félúton vot, onnan a mozdony ment tovább, hogy hajnalban egy másik vonatot vigyen. Én pedig megbeszéltem a vezérrel, hogy elvigyen...

2021. jún. 27. 11:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én három esetre emlékszem, amikor sikerült, mind a 2000-es években.

Egyszer Zalaszentivánnál láthatóan Zalaegerszeg felé várakozott kijáratra egy Szergej, mi is oda tartottunk, rákérdeztünk a vezérnél, mehetünk-e vele (és hogy tényleg oda tart-e?(

Egy másik alkalommal tudtuk, hogy a rudabányai Bz jó eséllyel Miskolcra megy az utolsó vonat teljesítése után Kazincbarcikáról. Rákérdeztünk, elvittek a vontatási telepig.

Harmadik esetben pedig sötét volt és nem találtuk Bugacpusztaházán a kisvasút megállóját, így kénytelenek voltunk a vonatot mobillal jelezve leinteni.

2021. jún. 27. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!