Mit lehet az ilyen vezetok ellen tenni? Ugy felhuztam magam!
Figyelt kérdés
Tobbszor elofordult, hogy parkolohazban vagy sima parkoloban egy kocsi megallt, hogy megvarja a parkolo helyet (mikor latja, hogy a masik odaer a kocsijahoz), mikor mellette ott volt sok mas hely is, de akkor ket kocsi helynyivel tobbet kellett volna gyalogolni. Szoval ott vagyok a parkolohazban a gyerekeimmel es latom, hogy megall, be kell kotnom a gyerekeket az ulesukbe, odaadni nekik a vizet stb, nem 1 perc. Egyikuket at is kellett volna pelenkazni, de erre nekifog dudalni. Mire fel? Fizettem a parkolasert, erre o onzo modon megall, mogotte 4 kocsinak kellett varni, mert hogy o epp oda akar beparkolni, ahol en allok, mikor -ahogy irtam- volt hely mashol, de akkor 30 masodperccel tobbet kellett volna gyalogolnia. Hogy gondolja az ilyen vezeto, hogy 1. joga van a sort feltartani az onzosege miatt, 2. joga van siettetni az eppen ott parkolot, aki esetleg egy 3-4 oras ut elott szeretne elhelyezkedni? (mert utana a varosban hol alljon meg?) Szerintem ez elfogadhatatlan viselkedes es buntetni kellene az ilyen vezetot, ha egyszeruen van hely mashol is, nem arrol volt szo, hogy csak az az 1 hely volt a kozelben...annyira onzo az ilyen ember.2010. aug. 23. 15:33
11/16 Beviz Elek válasza:
Nálam egyszer fordult elő ilyen, egy bevásárlóközpont parkolójában.
Rágyújtottam, megbontottam egy enegiaitalt és elkezdtem zenét hallgatni.
12/16 anonim válasza:
Azért azt nem ajánlom, amit 15:52-es ajánlott. Mert lehetsz te 2 méteres, ha véletlenül nem látod tisztán, hogy a megrugdosott kocsiban egy 175 cm magas, de 45-ös bicepszű "törpe" ül, akkor neked véged van, mint görbe botnak...
13/16 anonim válasza:
Így van, le kell szarni!
Ha dudál, akkor odamész az autójához és megkérded hogy mi baja van? Hol látott balesetveszélyt?
Aztán közölheted vele, hogy még NEM mész, és viszontlátásra.
Természetesen csak higgadtan és udvariasan.
Nyilván bunkóság így sürgetni valakit! Az már más kérdés h beszálltál, beindítottad a motort és már látja a tolatólámpádat, amkkor megvárhatja. Az már elég egyértelmű, hogy mész... de addig!
Egyébként sürgetni csak azt lehet, aki hagyja :)
14/16 anonim válasza:
Persze! De én simán elvégeztem volna a teenődimet, még ha fél órát is kell rám várni, valószinüleg a többi várakozó autós (ha van egy kis helyzetfelismerőképességük) belátta volna, hogy nem miattam állnak egyhelyben, és talán még ők szólnak be a bunkónak. De ha sokáig dudált volna, lehet berúgom az ablakát és megetetem vele a visszapillantótükrét, persze tényleg csak akkor, ha más megoldás nincs.
15/16 Beatrix17 válasza:
Nálam is volt ilyen!A házunk előtt álltam.Magassarkú volt rajtam,tehát át kellett vennem,elővenni a napszemüvegemet,irni anyumnak,hogy indulok.Ez kb 5perces művelet.De emberünk beállt mögém,indexelve,hogy neki pedig az én helyem kell!Persze volt még3hely,ahova a kis sz@rjával beállhatott volna.Rászoltam,arrébb takarodott!Nem kell az ilyenek miatt felhúznod magad!Legközelebb nyugodtan cserélj pelenkát!
16/16 anonim válasza:
Legközelebb kérd meg kedvesen, mosolyogva, hogy segítsen pelenkát cserélni. Persze úgy, hogy fogja a kezében a sz@ros pelust pár percig. El fog gondolkozni, hidd el... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!