Mit lehet az ilyen vezetok ellen tenni? Ugy felhuztam magam!
Figyelt kérdés
Tobbszor elofordult, hogy parkolohazban vagy sima parkoloban egy kocsi megallt, hogy megvarja a parkolo helyet (mikor latja, hogy a masik odaer a kocsijahoz), mikor mellette ott volt sok mas hely is, de akkor ket kocsi helynyivel tobbet kellett volna gyalogolni. Szoval ott vagyok a parkolohazban a gyerekeimmel es latom, hogy megall, be kell kotnom a gyerekeket az ulesukbe, odaadni nekik a vizet stb, nem 1 perc. Egyikuket at is kellett volna pelenkazni, de erre nekifog dudalni. Mire fel? Fizettem a parkolasert, erre o onzo modon megall, mogotte 4 kocsinak kellett varni, mert hogy o epp oda akar beparkolni, ahol en allok, mikor -ahogy irtam- volt hely mashol, de akkor 30 masodperccel tobbet kellett volna gyalogolnia. Hogy gondolja az ilyen vezeto, hogy 1. joga van a sort feltartani az onzosege miatt, 2. joga van siettetni az eppen ott parkolot, aki esetleg egy 3-4 oras ut elott szeretne elhelyezkedni? (mert utana a varosban hol alljon meg?) Szerintem ez elfogadhatatlan viselkedes es buntetni kellene az ilyen vezetot, ha egyszeruen van hely mashol is, nem arrol volt szo, hogy csak az az 1 hely volt a kozelben...annyira onzo az ilyen ember.2010. aug. 23. 15:33
1/16 anonim válasza:
-igazad van hogy ez dühítő, de
-nem kell vele foglalkozni, és
-pláne nem büntetendő egy olyan ember, aki ilyen minimális bosszúságot okoz,
-az viszont érdekes hogy te erre ennyire fel tudod kapni a vizet. :D
(-amúgy itt kérdeznek az emberek, nem a szívüket öntik ki, de vedd úgy hogy ezt nem írtam ide, nehogy megint dührohamot kapj :D )
2/16 A kérdező kommentje:
Nem kaptam duhrohamot, egy vegtelenul turelmes ember vagyok, de ez mar annyiszor fordult elo es utalom azt az erzest, mikor mar tobb ember ott all a sorban es arra varnak, hogy mikor megyek mar el. Egyebkent annyira siettem, hogy elore indultam el veletlenul. Szerencsem volt, hogy nem lett baj.
2010. aug. 23. 15:44
3/16 A kérdező kommentje:
Amugy ez is kerdes volt. Az a kerdes, hogy mit tehetek ilyenek ellen. Oda mehetek beszolni nekik?
2010. aug. 23. 15:45
4/16 anonim válasza:
En ilyenkor egy fajrazassal, vagy terelo integetessel, sot meg szajformalassal is jelzem neki, hogy meg nem megyek, vagy hogy egyaltalan nem megyek. Ha akar alljon ott tovabb, had kapja fel a vizet a mogotteallo.
6/16 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Amúgy abszolút nem kötelező sietned se, ha van hely, max mutass neki arra az irányba kedvesen, hogy ott be tud parkolni:P És nyugodtan végezd a tennivalódat, idegesen csak hibát csinálsz.:)
7/16 anonim válasza:
Belehet nekik szólni, vagy esetleg beletalpalni a kocsi elejébe. De mint tudod ezekért akár az első fogak szakszerűtlen eltávolítása a reakcióa másik fél felől. Én egyszer úgy jártam, hogy beálltam egy helyre és mire kiszáltam ott dudált egy majom, hogy ő rég kinézte ezt a helyet + egy két családot sértő dolog. Odamentem és belerúgtam egy akkorát a kcosijába, hogy behorpadt az ajtaja. Szerencsémre én a 2 méteres magaságommal szembe tudok szállni vele.
8/16 anonim válasza:
Tenni azt tudod, hogy szándékosan húzod az időt. Például direktis átpelenkázod a gyereket. Vagy penekázás után még elindulsz velük visszafelé... Amikor beáll a másik helyre, akkor "meggondolod magad", mégis beülsz a lehető leggyorsabban és elhajtasz. Ő bosszankodjon, ne te. Ő a hülye, nem te.
9/16 A kérdező kommentje:
Legkozelebb szerintem en is szolok, hogy meg nem megyek, menjen par meterrel tovabb. A gyerek pelenkajanak tartalmat kellett szagolnunk jo ideig, amig meg nem tudtam allni mashol...
2010. aug. 23. 15:58
10/16 A kérdező kommentje:
Ez az utolso valasz tetszik, ebbol biztosan tanulna. :)
2010. aug. 23. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!