Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon felhúztam magam....

Nagyon felhúztam magam. Veletek is előfordult már ilyen eset?

Figyelt kérdés

jöttem ki a boltból és előttem ment el nő és látta hogy jövök mögötte a babakocsival

HÁT NEM RÁM CSAPTA AZ AJTÓT????

de ez már nem az első eset.

persze nem kötelező segíteni megfogni az ajtót de azért

ha látja hogy jövök mögötte akkor legalább fogja meg míg odaérek

de nem.. 14 hós lányomat is majdnem telibetalálta az ajtó.

ha nem fogom meg idejében.

ti hogy reagáljátok le az ilyen szitukat?

2011. máj. 31. 12:05
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
80%
Az, hogy rátok nézett, nem feltétlenül jelenti azt, hogy azonnal fel is fogta, mit lát. Ekkora rosszindulatot nem feltételeznék senkiről. Te is biztosan ismered azt az érzést, hogy az agyad már tudja, hogy nem szabadna mozdulni, de a kezed már elindult. Ilyen az is, amikor becsapod a gombos ajtót, holott belül van a kulcs.
2011. máj. 31. 12:08
 2/29 anonim ***** válasza:
78%

Már megszoktam hogy gyerekkel - anno babakocsival- átnéznek rajtam mint az üvegen.

köpj egyet és felejtsd el.

2011. máj. 31. 12:09
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk még a szomszéd is ilyen sajnos, rengetegszer előfordult ilyen vagy hasonló! Már mérgelődni se szoktam...
2011. máj. 31. 12:11
 4/29 A kérdező kommentje:

de sajnos a rosszindulatot szűrtem le mert még hátra is nézett és mégis rámcsapta amúgyis elvolt telve magától az a nő

na de mindegy csak nagyon idegesítő hogy ennyire figyelmetlenek az emberek..

bár mikor terhes voltam se kaptam egyetlen figyelmességet sem se buszon se sehol.

2011. máj. 31. 12:12
 5/29 anonim ***** válasza:
85%
én megköszönöm a segítséget.én is találkoztam már ilyennel,meg cifrábbal is.múltkor sétáltunk a járdán a 20 hónapos fiammal.Én éppen vettem elő a telefonomat,hogy telefonáljak egyet,amikor láttam,hogy őrült sebességgel közeledik egy biciklis a járdán,noha a kerékpárút 3 méterre van a járdától.gyorsan megfogtam a fiam,mert ők ugye kiszámíthatatlanok,hiába tanítottam meg neki,hogy ha biciklis jön,meg kell állni.Alapból megáll,ha rászólok,de soha nem lehet tudni.Szóval robog a biciklis,és mondtam neki,hogy nem a járdán kéne közlekedni,hanem a három méterre levő kerékpárúton.erre közölte,hogy nem kéne telefonálni.mondom neki,hogy nem autót vezetek,hanem járdán sétálok,nehogy már ne telefonáljak.aztán láttam,hogy kimet a kerékpárútra,de sajna ez mindennapos.ilyenek,nem érdekli az embereket semmi,csak saját maguk.
2011. máj. 31. 12:12
 6/29 anonim ***** válasza:
79%

Én ezekre már rég nem akadok fenn. Már immunis vagyok ezekre a dolgokra.

Egyébként egyetértek az előttem írókkal.

2011. máj. 31. 12:13
 7/29 anonim ***** válasza:
79%
Lélegezz mélyeket, kortyolj el egy pohár vizet. Figyi én már terhesen megszoktam, hogy az emberek néha állatok. Pl. soha nem adták át a helyet a buszon stb. Babakocsival néha úgy kell átrohannom azebrán de sokszor a másik oldalon így is átszab egy őrült előttünk...minden nap. Tudom, hogy dühítő, ez rányomja az ember napjára a bélyeget. Én nagyokat káromkodok magamban.
2011. máj. 31. 12:14
 8/29 anonim ***** válasza:
79%

Egyszerűen ennyire bunkók és figyelmetlenek az emberek, nagyon szomorú. Én nem tudom az ilyen helyzeteket higgadtan kezelni, valamit úgyis odaszólok, hogy vegye észre magát.

De nemcsak az ajtókkal van így, a zebrán is simán átgázolnak babakocsisokon is, felén nagyon kevés az udvarias sofőr. Nem az irhájukat kéne mentegetni azzal, hogy biztos nem figyelt meg jaj szegény fáradt, a melegtől van blablabla, hanem odakoppintani egyet, hogy figyeljél már oda másra is magadon kívül.

2011. máj. 31. 12:14
 9/29 anonim ***** válasza:
81%
Egy buszos eset nekem is nagyon rosszul esett! 38 hetes voltam mikor NST-ről hazafelé jövet tömve volt a busz és senki nem adta át a helyét! Egész terhességem alatt nem vártam volna el ilyesmit, de akkor nem éreztem jól magam a 40 fokban és fiatal/középkorú férfiak tüntetően bámultak ki az ablakon a semmibe, hogy még csak véletlenül se kelljen észrevenniük és átadniuk a helyet... :(
2011. máj. 31. 12:16
 10/29 anonim ***** válasza:
79%

bár nem pont ide tartozik, de én tologattam egyszer a hepehupás, göröngyös, felmaródott járdán a babakocsit, mikor hátulról megelőzött egy biciklis bácsika, és majdhogynem leanyázott, hogy miért foglalom el a helyet a járdán, neki le kellett menni a fűbe, hogy kikerüljön!

Hirtelen köpni, nyelni nem tudtam....pedig ha hamarabb kapcsolok, elmondhattam volna, hogy a járda a gyalogosoké, aki babakocsit tol, az gyalogos, aki biciklin ül, az nem...és az úttest másik oldalán ott futott egy vadiúj kerékpárút....csak hát a bácsinak az még nem rutin, hogy azon tekerjen.

Szóval tapintat, együttérzés, satöbbi az van!

2011. máj. 31. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!