Nagyon felhúztam magam. Veletek is előfordult már ilyen eset?
jöttem ki a boltból és előttem ment el nő és látta hogy jövök mögötte a babakocsival
HÁT NEM RÁM CSAPTA AZ AJTÓT????
de ez már nem az első eset.
persze nem kötelező segíteni megfogni az ajtót de azért
ha látja hogy jövök mögötte akkor legalább fogja meg míg odaérek
de nem.. 14 hós lányomat is majdnem telibetalálta az ajtó.
ha nem fogom meg idejében.
ti hogy reagáljátok le az ilyen szitukat?
Hogy hogyan reagálom le az ilyen szitukat, az attól függ, hogy milyen hangulatban vagyok. Ha morcos vagyok, akkor bizony keményen odaszólok az illetőnek. Ha jókedvem van, akkor csak egy hangos köszönöm-öt szoktam mondani, de tapasztalatom szerint az ilyeneknek ez fel sem tűnik.
Amúgy nekem szerencsére nincs túl sok rossz tapasztalatom, bár mostanában elég sokszor megtörténik, hogy elém furakodnak, akár gyerekekkel vagyok, akár egyedül. A múltkor a pékségben elénk állt egy pasi, mindegy, nyeltem egyet. Utána meg egy nyugdíjas nyanya, akinek kedvesen szóltam, hogy bizony mi is a sorban állunk ám, erre volt pofája azt mondani, hogy nem látott (én 174 cm vagyok + ott volt a 2 gyerek, a kicsi babakocsiban), meg hogy mivel nem szorosan az előttem lévő mögött álltam, ezért ő miért gondolja, hogy én sorban állok!
De a legtipikusabb példa, amikor egy új kassza nyitásakor a réginél álló sor legvégéről vágódik oda a járókeretes nyugdíjas... :)
Hát az ilyeneken én is kiakadok de rendesen. Előttem a piacon az öreg nénik szoktak botorkálni,mert ugye a piac kellős közepén kell megbeszélni az aktuálsi híreket, szólok,hogy szeretnék elmenni, erre néznek mint borjú az újkapura.ááá
A boltban rendszerint tőlem várják el,hogy kerüljem őket, egy darabig ment is,de most egy lépést nem teszek arrébb, ha várja,hogy kerüljem ki, akkor meg beszólok, hogy neki talán könnyebb.
Egyébként nekem is szokásom,hogy beszólok, hogy SZIVESEN.Előbb utóbb megjárom,mert elég bunkón tud hangzani, de ha felidegesítenek, akkor hajjaj...:)
Az ilyen szitukat nem szeretem. Egy nap alatt volt olyan is,hogy senki,de tényleg senki nem volt hajlandó engem kikerülni.Nekem kellett babakocsival a járdáról lemenni az útra,mert lusták voltak egy kicsit arrébb menni.Már az utolsó emberkéknek oda szóltam,hogy talán nem kéne tankaranka módjára közlekedni.Mégis csak egyszerűbb nekik egy kicsit félre állni,mint nekem őket babakocsival kerülgetni.
De tényleg a legmókásabbak az idősek.Ha buszról és társairól van szó,akkor szó nélkül át kell nekik adni a helyet,míg ha valahova lehet rohanni,mint pl kassza,akkor olyanok mint a rakéták...reuma sehol sincs olyankor. :)
köszi a sok választ !!
írhattok még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!