Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » M.on elérhetö lenne hétvégén...

M.on elérhetö lenne hétvégén min 2en üljenek autoban ha közlekedik? Nem lenne végeláthatatlan autosor sehol.

Figyelt kérdés
2021. ápr. 10. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért ritka értelmetlen ötlet.
2021. ápr. 10. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért pont hétvégén? Munkanapokon még esetleg volna értelme annak, ha egyes soksávos szakaszokon (pl. M1-M7 bevezető) az egyik sávot a több utassal közlekedőknek tartanámk fenn, de ehhez elég aktív, mindennapos élőerős ellenőrzés kellene. Ráadásul elég kevés útszakasz jönne szóba, sokkal többet ér szerintem az elővárosi tömegközlekedés fejlesztése és a kiköltözés, szuburbanizáció lassítàsa.
2021. ápr. 10. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
És most ha magam mellé ültetek egy ismerőst, csak hogy ketten legyünk előrébb leszünk?
2021. ápr. 10. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kispénzű egyetemistáknak meg is lenne az újfajta kereseti lehetőség hétvégékre.
2021. ápr. 10. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
És mi van, ha nem ugyanott laktok? Kirakod utána összehajtogatod az autót, zsebre vágod majd elballagsz a buszmegállóba?
2021. ápr. 10. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Végeláthatatlan autósor hétvégén?

Azért, mert te olyan helyen élsz, közlekedsz, ahol így van, nem kéne általánosítani.

Ma – szombaton, ami hétvégi nap – délelőtt voltam az ország ötödik legnagyobb városában, keresztbe kasba autóztam, mert egymástól távoli helyekre mentem, célszerűen javarészt a fő útjain.

Ritkás forgalom volt. És a városba vezető úton is így volt. Most, késő délután meg még inkább ez lehet a helyzet.

Amikor elsőre elolvastam a „megoldási javaslatod”, nem hittem a szememnek. Később visszatérve is megdöbbentő volt. Úgy tettem túl rajta magam, hogy nem hiszem el, hogy valakinek ilyen eszébe jut, pláne, hogy nyilvánosságra hozza. És ami nincs, azon nem problémázom.

2021. ápr. 10. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!