Mi a kedvenc közlekedési eszközöd ?
Figyelt kérdés
Melyiket használod leggyakrabban ?2021. márc. 19. 15:33
11/15 anonim válasza:
Autó a kedvencem, de a motorozást sem vetem meg,a bicikli elmegy kényszer megoldásnak. A tömegközlekedési eszközöket gyűlölöm kivétel nélkül,helyhez/időhöz kötött, lassú,büdös kb mint egy 20-éve nem takarított nyilvános wc, ráadásnak többnyire tömegnyomor jellemzi, ezen felül iszonyat kényelmetlenek arról nem is beszélve hogy sokszor kénytelen az ember állni akár órákat mozgási lehetőség nélkül.
12/15 anonim válasza:
Én mostanában ugyan autózok, újítottam is a “flottán”, de egyértelműen tömegközlekedéspárti vagyok. Sokkal jobban szeretek nézelődni, az embereket figyelni, adott esetben átszálláskor felfedezni egy-egy amúgy mindig kihagyott települést, meginni egy pofa sört itt-ott. Tudok közben dolgozni, ügyeket intézni, ráadásul ha nincs valami jó kis kórság a levegőben, mindenképp biztonságosabb (talán a buszokat leszámítva).
13/15 anonim válasza:
Busszal és autóval utazom leggyakrabban (+villamos), de a kedvenceim ezeken kívül a vonat és a bicikli. Ez az 5 talán, amelyekkel bármikor szívesen utazom.
Sorrendben:
1. Autó
2. Bicikli
3. Vonat
4. Villamos
5. Busz
14/15 anonim válasza:
Ez érdekes, mert én pl hatalmas busz- és trolibusz fan vagyok régóta, illetve van motorom is, amit imádok, de ha el kell jutni valahova, akkor csakis autóval szeretek közlekedni, nyilván az a legkenyelmesebb. Hétvégén meg ha van időm, simán felülök egy járatra hogy menjek egy kört hobbiból, és hogy figyeljem a buszt, de ha azzal kell eljutni valahova, utálok várni, tömeg, stb. Hülye vagyok na :))
15/15 anonim válasza:
Kedvencem sorrendben:
Repülő
Kamionszimulátor
Vonat
Metró és HÉV
Villamos
Hajó
Ikarusz busz
Troli
Autó
Busz
Használati gyakoriság:
Metró
Villamos
Ikarusz busz
Busz
Kamionszimulátor
Troli
Hév
Vonat
Hajó
Autó
Repülni csak egyszer repültem egy sétarepülőn, de szívesen kipróbálnám az utasszállítót is 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!