Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc közlekedési...

Mi a kedvenc közlekedési eszközöd ?

Figyelt kérdés
Melyiket használod leggyakrabban ?

2021. márc. 19. 15:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%
Autó a kedvencem, de a motorozást sem vetem meg,a bicikli elmegy kényszer megoldásnak. A tömegközlekedési eszközöket gyűlölöm kivétel nélkül,helyhez/időhöz kötött, lassú,büdös kb mint egy 20-éve nem takarított nyilvános wc, ráadásnak többnyire tömegnyomor jellemzi, ezen felül iszonyat kényelmetlenek arról nem is beszélve hogy sokszor kénytelen az ember állni akár órákat mozgási lehetőség nélkül.
2021. márc. 19. 16:47
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Én mostanában ugyan autózok, újítottam is a “flottán”, de egyértelműen tömegközlekedéspárti vagyok. Sokkal jobban szeretek nézelődni, az embereket figyelni, adott esetben átszálláskor felfedezni egy-egy amúgy mindig kihagyott települést, meginni egy pofa sört itt-ott. Tudok közben dolgozni, ügyeket intézni, ráadásul ha nincs valami jó kis kórság a levegőben, mindenképp biztonságosabb (talán a buszokat leszámítva).
2021. márc. 19. 19:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Busszal és autóval utazom leggyakrabban (+villamos), de a kedvenceim ezeken kívül a vonat és a bicikli. Ez az 5 talán, amelyekkel bármikor szívesen utazom.

Sorrendben:

1. Autó

2. Bicikli

3. Vonat

4. Villamos

5. Busz

2021. márc. 19. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes, mert én pl hatalmas busz- és trolibusz fan vagyok régóta, illetve van motorom is, amit imádok, de ha el kell jutni valahova, akkor csakis autóval szeretek közlekedni, nyilván az a legkenyelmesebb. Hétvégén meg ha van időm, simán felülök egy járatra hogy menjek egy kört hobbiból, és hogy figyeljem a buszt, de ha azzal kell eljutni valahova, utálok várni, tömeg, stb. Hülye vagyok na :))
2021. márc. 20. 08:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedvencem sorrendben:

Repülő

Kamionszimulátor

Vonat

Metró és HÉV

Villamos

Hajó

Ikarusz busz

Troli

Autó

Busz

Használati gyakoriság:

Metró

Villamos

Ikarusz busz

Busz

Kamionszimulátor

Troli

Hév

Vonat

Hajó

Autó

Repülni csak egyszer repültem egy sétarepülőn, de szívesen kipróbálnám az utasszállítót is 😊

2021. márc. 20. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!