Haza vitt, haza visz? (oktató) LENT
Figyelt kérdés
Az oktatótok haza visz/vitt vagyis haza vezettél az órádról?
Engem igen,én mindig haza vezetek,pedig a város másik végében lakom....:)
2010. aug. 18. 19:52
11/16 A kérdező kommentje:
01:28
kicsit maradi vagy nem???hogy nem érted a szlenget:DD
De meg tudom érteni a "szüleink" nem a mai fiatalok:DDD
2010. aug. 19. 10:39
12/16 anonim válasza:
18 vagyok, hogy ne érteném a szlenget, nem rám kell fogni, ha fogalmazási hibáid vannak. -.-"
13/16 A kérdező kommentje:
Jól van!
Nagyon tökéletes lehetsz =D
(Visszatérve 'meg minden' elég tág fogalom és nem fogalmazási hiba,úgy értelmezed ahogy akarod)
=):)
Na sziaaaa!! '-'
2010. aug. 19. 17:23
14/16 anonim válasza:
Valóban, a "meg minden" eléggé tág. Ezért is nem ajánlatos ezt használni akkor, ha konkrét választ vársz, vagy ha mégsem várod, akkor ne essen rosszul, ha nem felel meg az igényednek az emberek válasza, illetve, ha nem tudják, mit is akarsz kérdezni, mire válaszoljanak.
Mellesleg, nem vagyok tökéletes, de igyekszem. =)
15/16 A kérdező kommentje:
Csupán az nem tetszett "hogy mindenről nem volt szó!"
2010. aug. 19. 20:29
16/16 anonim válasza:
Mirefel az idézőjel? Na, mindegy. Kezdem unni, szóval többet ide nem kommentelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!