Haza vitt, haza visz? (oktató) LENT
Figyelt kérdés
Az oktatótok haza visz/vitt vagyis haza vezettél az órádról?
Engem igen,én mindig haza vezetek,pedig a város másik végében lakom....:)
2010. aug. 18. 19:52
1/16 anonim válasza:
Ha utolsó voltam aznap hazavitt,ha voltak még utánam,akkor pedig az iskola irodájáig vitt,ott is vett fel mindig.
2/16 anonim válasza:
Nálam úgy volt, hogy hozzám mindig egy másik tanítvánnyal jött. Ő elvezetett a mi házunkig, hátraült, én meg be előre és hazavittem. Én is ugyanezt csináltam a következővel, elmentem a házukig, hátraültem és Ő pedig hazavitt.
3/16 anonim válasza:
Mivel általában a munkahelyemről lógtam el... oda visszavitt, de volt olyan is, hogy hazahozott. Illetve én is vittem haza tanulót, meg mentem is másikért. Neki aztán mindegy, hogy a tanulója merre vezet. Pedig én fiú vagyok, meg az oktató is az volt. Egyikünk sem meleg...
4/16 anonim válasza:
Mikor még csak rutinra jártunk akkor mindig ő vitt el az utolsó 1-2 órán volt, hogy mi vezettünk hazáig. Mikor én kezdtem, akkor értemjött és én vezettem be egy nagyobb városba, s ha én végeztem haza is én vezettem. Rutin után ő sosem ült a volán mögé, ha mi is ott voltunk. Kb 2x kellett bebuszoznom az említett msik városba, de akkor is értem jött a megállóhoz.
5/16 anonim válasza:
Arra vagy kíváncsi h most ki akar-e veled kezdeni :) ?
6/16 A kérdező kommentje:
Nem arra vagyok kiváncsi,amugy meg direkt olyan oktatot választottam aki (nem "olyan" mint a többi).szóval értitek,érti aki érti aki nem nem:D
Csak arra vagyok kiváncsi hogy kit visznek haza/vezet haza meg minden.....:)
2010. aug. 18. 21:28
8/16 A kérdező kommentje:
Jólvanna!!!!!!!A meg mindent úgy értettem...."hogy kiváncsi vagyok és meg minden".....még meséljetek....vagyis írjatok:DDD
Akarod már érteni ezt a meg mindent=)
Csak egy kicsit a saját feelingemben:DD
2010. aug. 18. 22:12
9/16 anonim válasza:
Amúgy elég hülyén fogalmazol. Értetlenül, mondhatni...
10/16 anonim válasza:
Egyszer sem.
Általában nekem kellett kimennem, körülbelül 3-5 kilométer attól függően hogy honnan indulok.
Engem mondjuk nem zavart, szerettem keresztülmenni a városon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!