Fellebezhetek, ha bevonták a jogsimat?
Figyelt kérdés
Egy évre elvették a jogosítványomat egy aprócska koccanás miatt. Lakott területen egy körforgalom előtt a szélső sávba soroltam, és nem vettem észre, hogy mögöttem jön egy motoros. Egész lassan mentem, max 20al és a tükörbe is néztem, de nem látszott semmi. Épp csak az első kerekét kaptam el, az autómon alig látszik a sérülés, csak a festék jött le picit a lökháritómröl, ott ahol a motor gumijához ért. A motoros sípcsonttörést szenvedett, de nem ütközés miatt, hanem csak a saját motorja esett rá. Ha autóval közlekedett volna akkor 100% hogy nem esett volna baja.2021. márc. 3. 17:05
21/24 anonim válasza:
Fogj egy jó ügyvédet és fellebezhettek, vagy lesz eredménye vagy nem.
22/24 anonim válasza:
Sőt olyan is van hogy valaki egy ilyen koccanás után haza megy és másnap meghal.
Akkor pedig halálos közuti baleset miatt kap büntetést.
23/24 Alex Fly válasza:
Persze, fellebbezz nyugodtan. Remélhetőleg megváltoztatják az ítéletet és soha az életben nem vezethetsz járművet - ha már ilyen vehemensen bizonygatod, hogy tökéletesen alkalmatlan vagy rá.
24/24 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy egyikünk sem ért a vezetéshez sem a KRESZ-hez, de még annyi empátiával sem bírunk, hogy szegény kérdező szemszögéből nézzük a történéseket.
Szóval úgy vagyunk, mint az Üvegtigrisben:
"itt.... mindenki hülye"
Csak a kérdező helikopter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!