Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen módszerekkel lehet...

Milyen módszerekkel lehet csökkenteni a fővárosi utakon áthaladó forgalmat?

Figyelt kérdés

- Dugók vannak

- Egyre többen használnak alternatív közlekedési formát (tömegközi, kerékpár, roller stb)

- Mégis növekszik az autók száma

Felmerülő alkérdések:

- Mik az okai annak, hogy ennyien sokan járnak BP-n?

- Mik vezettek oda, hogy emellett döntöttek?

- Milyen alternatívát lehet találni?

- Miért nem ezeket keresik, az emberek?

Megoldási javaslatokat is várok, nem baj, ha nem kivitelezhető rövid távon. Új ötletek, új ismeretek miatt írtam ki a kérdést (és mert másik topiknál ebbe az irányba ment a beszélgetés, ami ott nem volt előnyös, itt meg teret lehet adni neki - köszi.)

Kérek kulturált vitát a témában. Érdekelnek az álláspontjaitok.

2021. febr. 15. 18:29
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Hm... elhiszem. Ma már ez nem így van. Le is írtam a trendet. Félelmetes. Ma már mindenki kocsit akar a hátsója alá. Pedig Veszprémben igazán indokolatlan, az emberek min. 60-70 százaléka tudná nélkülözni (hiszen 4 éve még négyezerrel kevesebb volt, logikus, hogy ilyen rövid idő alatt ekkorát nem fordul a világ, az emberek valós igényei). Az oka szerintem pusztán a kényelem. Ez az ember.
2021. febr. 19. 16:49
 42/42 A kérdező kommentje:

Veszprémben a shop stop-ba kell menni, munkába és suliba. Mostanában a tömögközi a fertőzés veszély miatt lehet hátrébb szorult. De Veszprém az első olyan város, ahol hókotróval minden nap takarították a bringa utakat is! Én az ónos eső kivételével mindenhova bringával jártam. Contitól a Cholnoky-ig.

Csak hétvégi nagy bevásárláshoz használtuk az autót.

Minden eddig választ köszönök. Tök élvezetes volt olvasni mások gondolatát a témában! :) Jöhet még, ha valami eszetekbe jut.

2021. febr. 19. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!