Milyen módszerekkel lehet csökkenteni a fővárosi utakon áthaladó forgalmat?
- Dugók vannak
- Egyre többen használnak alternatív közlekedési formát (tömegközi, kerékpár, roller stb)
- Mégis növekszik az autók száma
Felmerülő alkérdések:
- Mik az okai annak, hogy ennyien sokan járnak BP-n?
- Mik vezettek oda, hogy emellett döntöttek?
- Milyen alternatívát lehet találni?
- Miért nem ezeket keresik, az emberek?
Megoldási javaslatokat is várok, nem baj, ha nem kivitelezhető rövid távon. Új ötletek, új ismeretek miatt írtam ki a kérdést (és mert másik topiknál ebbe az irányba ment a beszélgetés, ami ott nem volt előnyös, itt meg teret lehet adni neki - köszi.)
Kérek kulturált vitát a témában. Érdekelnek az álláspontjaitok.
"Megnéztem, pontosabban +26.000 (2018-ra a fővárosban regisztrálva)."
Igen és ez mit is mond el a 2020-as évre vonatkoztatva?
Másrészt mennyi a fővárosban regisztrált autók közül az, amennyit nem a fővárosban használnak?
Elkerülő utak városon belül és kívül (M8, M0, Galvani körút, Hungária körút felfejlesztése a münchen Mittlerer Ring példája alapján, esetleg egy alagút az M1/M7 és M3 között.
Tömegközlekedés fejlesztés:
Elővárosi vasutak, Kelenföld-Nyugati föld alatti összekötése, Hévek város alatti összekötése
P+R parkolók.
Kerékpáros infrastruktúra fejlesztése
Majd az erősebben szennyező autók kitiltása...
"Vajon mit jelent a további évekre vonatkozóan? Talán azt, hogy 2019-ben már "csak" ötezret (irónia)."
Nagyokos, tendencia, 2020-ban. :-) Közben történt egy és más, híreket szoktál olvasni?
Nem tudom, mi ez a lepontozás! Egy ember lett jelentve, de ő elmebeteg és akinek komoly problémája van, de nem képes kommunikálni.
P+R terjedhetne! Az jó lenne :)
M1/M7, M3 és M0 rendszeresen be van állva. :(
#19:58 Reggeli és délutáni csúcs az, amikor legtöbben közlekednek. Te mikor mész ezen a szakaszon? Csak hogy életszerű legyen a magyarázatod! Ugye, ez a lényeg! Enélkül nem ér semmit, amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!