Csak én vagyok akkora boomer, hogy nem zajongok utcán autóval se mással?
Ha sétálok akkor sem zenélek, sosem tettem, szüleim nem mondták ha jól emlékszem, de magamtól sem tettem, már a mp3 korszakban tudtam nem érdekel sokakat az én zeném.
Ha este megyek valahova ( nem, nem a kijárási alatt, anno amikor még lehetett éjszaka közlekedni) és tudom, hogy lakóövezetbe megyek akkor mikor befordultam nem bőgetem a motort szépen üresbe gurultam, nincs szipi szupi nyitott meg egyéb kipufogóm sem ,gyári.
Nem értem miért menő ,hogy kuplung csikorgatással meg bőgetéssel kell lakóövezetben elindulni, mióta lakásban éjszakázok néha-néha reggel arra kelek, hogy bőgeti a mókus az autóját.
Nem merek neki szólni mert azt fogja mondani, hogy " nekem tetszik a hangja te ótvar magyar ne szójjá be mert kitépem a szívedet te rákos gyászmagyarge*ci" nekem erre a válaszom az lenne, hogy 1 órával később szeretnék kelni, nekem meg az tetszene. De csak az interneten nagy a szám, még a végén letöri a tükröm.
Facebookon írtam egy csoportba erről, szerintük boomer vagyok, de nem lehetek 23 éves vagyok. :((((
4es
Már kifejezetten örültem a kovid előtti időszakban is, ha láttam még esténként egy autós bandát, akik dumáltak, hülyéskedtek, zenét hallgattak. Ehhez képest 10-15 éve milyen élet volt kint. Tudom, hogy bezzegrégen, meg nem kell zajolni, de ez inkább szomorú ez a folyamat, mintsem pozitív.
Hát... 2000-es évek elején, még általános felső tagozat, talán hatodik vagy hetedikben osztálykirándulásra elvittem a Kennex kazettás magnómat, meg egy csomó góliát elemet, hogy osztálytársakkal verethessük bárhol a "ku.r.v.a szádat toszódj meg!" című klasszikust.
De kinőttük ezt a korszakot.
Amikor hulla faradt vagy, és pihennél végre, idióta meg üvölteti a gagyi zenéjét, amire senki de senki nem kíváncsi. Na akkor legszívesebben ráöntenék egy vödör szert a kocsijára, vegye már észre magát. Mi a francot képzel?!
Tahó gyökerek az ilyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!