22 évesen lehetek boomer?
Inkább troll vagy.
Miben volt másabb kazettáról nézni a filmet, mint pl online tv-ről??
Miért kellene betiltani a dohányzást.
A többi dolgot megértem. Én se szeretek bulizni, nem iszom, nem cigizek, Kádár Jánossal meg lehet amiatt szimpatizálsz mert nem éltél a korában. Viszont a személyi kultusza az valóban hatalmas és szimpatikus.
De milyen hangulata volt??
Ugyan úgy ültél és néztél ki a fejedből.
Idősebb is vagyok valamivel tőled, szóval éltem abban a világban. De aminek hangulata volt az pont nem a vhs. Ugyan azt az élményt adja vissza a mai modern idő is. Ülsz és nézed a filmet. Ha zavar az hogy látsz minden részletet akkor lentebb veheted a felbontást is, hogy a régi időket jobban vissza kapd. Vagy felvehetsz a filmre valami random hülyeséget, hogy élvezhetetlenebb legyen a régi idők szellemében.
Nem vagy boomer. Egy boomer nem használna ilyen szót :D
De egyébként se vagy az, csak szélsőséges, begyöpösödött. A buli nem egyenlő a droggal, részegséggel.
Én 40-es vagyok, sokat jártam bulizni fiatal koromban, soha nem drogoztam. Most is vannak programok, házibulik, de sose vagyok részeg. Az MSZP-t utálom, meg az abból kivált pártokat is. Zenét hallgatni, filmet nézni meg sokkal nagyobb élmény, egyszerűbb is, a mostani technikával.
Eredetileg a boomert a 1941-1965 között született generációra mondják.
Szóval ha így értelmezzük akkor nem lehetsz az.
De szerintem már kicsit tágabb értelemben szokták használni,hogy "ok boomer".
Ha így értelmezzük akkor a kérdésed magyarázata és a válaszaid alapján igen az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!