Miért képzeli magát majdnem minden Skodás versenyautóban ülő F1 pilótának?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom megérteni, hogy a legtöbb Skodás miért tolakodik a másik fenekébe (tudjátok így nagy sebességgel hirtelen megérkezve és közel menve az előtte lévőhöz), miért akar mindenkit letolni az autópályán, miért "vagánykodik"?? Ez csak szerintem "vicces" (inkább szánalmas)?? Ez valami kisebbségi komplexus? Nekem egy 15 éves, 118i autóm van, de nem vagánykodok vele, mert szerintem azzal is nevetséges lenne, egy kis egyes BMW-vel. Egy M3-mal már hitelesebb lenne :D És az a durva, hogy csomó atrocitás ér így is, leginkább ezek a kemény legény Skodások részéről. MIÉRT??2021. febr. 2. 18:50
1/10 anonim válasza:
Skodát egyszerűen nem lehet máshogy vezetni. Beülsz a 60 lóerős Fabiába, és repülsz!
2/10 D. Brasco válasza:
Azért,hogy ki tudd ide írni a gyakorira ezt a kerdesnek álcázott,végletegik általánosító rtelme nincs semmit.
3/10 anonim válasza:
Azért, mert minden skodás kis Béemwéből lépett előre. A stílust meg hozták magukkal.
5/10 anonim válasza:
Szerintem lehet az is benne van hogy rengeteg céges autó Skoda és azok sofőrei nem kímélik a gépet annyira mintha sajátjuk lenne
6/10 anonim válasza:
Én is arra tippelek, mint az előttem lévő. A céges kocsik 80%-a Skoda, és van hogy rohanni kell, plusz nem sajátjuk így miért is törődnének annyira vele.
7/10 anonim válasza:
Pontosan, rengeteg a flottás Skoda, aztán nem kímélik, féltik a vezetőik ezeket.
8/10 anonim válasza:
Nagyrészük céges autó, megkapja az alkalmazott, aztán nyomja neki mint süket a csengőt, mert sokkal jobb a Skoda, mint az otthoni roncs, és fenntartani sem neki kell.
9/10 anonim válasza:
Valamikor meg a Skoda arról volt híres, hogy ezek tartották fel a forgalmat. Ha feltorlódott a kocsisor, akkor ott nem Trabant ment elöl, hanem Skoda. :)
10/10 anonim válasza:
A legendás céges Octavia, csak padlógázt és satuféket lehet benne nyomni, és ha nem állsz bele valaki seggébe, akkor elviselhetetlenül sípol. Szóval mindig tolni kell vele valakit, de csak gáz-fék-gáz-fék felváltva, úgy tudod adagolni a lóerőket.
Egyébként már rengeted Duster meg Kia is beleesett a flotta kategóriába, azokat ugyanígy vezeti a frusztrált buta sofőrjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!