Ha mégsem akarok inkább jogosítvány nem nekem való ez, akkor az autós iskolától a pénzem vissza lehet kérni valahogy?
A papírért fizettél vagy a szolgáltatásért? Igen, a papírért. Miről beszélünk?
Egyébként ilyen felelősség tudatlan ember kezébe isten őrizzen, hogy jogosítvány adjak.
Szerintem pedig inkább ne add még fel. Lehet, hogy nagyon nehéz, lehet, hogy sokat hibázol, lehet, hogy nagyon szid az oktatód.
De hidd el, rengetegen vannak ilyen helyzetben.
Nekem a jogosítványszerzés az egyik legrosszabb időszak volt az életemben, de végül nagy nehezen sikerült, most pedig már kimondottan szeretek vezetni (pedig kezdetben gyomorgörcsöm volt tőle).
Ne higgy azoknak, akik azt mondják, hogy “ha ennyi idő alatt ez meg az nem megy, inkább ne is legyen jogosítványod”.
Mindenkinél változó, hogy mennyi időre és gyakorlásra van szüksége ahhoz, hogy biztonságosan tudja vezetni a járművet.
Ha már ennyi pénzt beleöltél, akkor légy erős, és vidd végig.
Ha nagyon rossz az oktatód, akkor váltsd le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!