Most voltam először vezetni, ha az oktató szerint lehetséges hogy nincs tér látásom, mert nem jól megy, akkor menjek orvoshoz gyorsan?
Figyelt kérdés
Sajnos azt mondta nagyon rosszul megy, elindulás jó, de kanyarodás meg ezek nagyon rossz. Azt mondta ha legközelebb sem lesz jobb lehet orvoshoz kéne menni. Hogy vizsgáljanak ki. Nektek hogy ment elsőre? Nekem már el is ment a kedvem. Szerintem nagyon izgulok attól félek valami bajt csinálok sajnos kár hogy nincs már rutin pálya.2021. jan. 7. 12:13
1/17 anonim válasza:
elképzelni sem tudom, hogy állapította meg az oktató, hogy nincs térlátásod(gondolom oldallátás), de ha ez igaz, akkor irány a szemész..sajnos elengedhetetlen a jó térlátás, bár lehet a nélkül is élni.
2/17 anonim válasza:
Ártani nem árt ha elmész a dokihoz, de jelentős fenntartással érdemes kezelni ezt a kijelentést egy vezetésoktatótól :) Pláne első vezetéskor rengeteg dologra kell figyelni, ami később rutinból fog menni.
3/17 anonim válasza:
Szerintem itt inkább az lehet, hogy még nem érzed az autót. Nekem bizonyítottan, tényleg nincs térlátásom, mégis 19 éve vezetek. A térlátás nem feltétele a vezetésnek.
4/17 anonim válasza:
Térlátás a távolság felismerést jelent .
El kellene menni szemészhez .
5/17 anonim válasza:
Csak jó előre felkészít arra, hogy nem csak a kötelező 30 órát akarja kifizettetni majd veled. Már ássa alá az önbizalmad lelkesen, te meg máris szorongsz az egésztől. Persze, ha valóban van gondod, az más, de azért az előjött volna mondjuk egy tesi órán, vagy a biciklizésnél. Még most cseréld le az oktatódat szerintem.
6/17 anonim válasza:
De nyilván az az oktatónak már van tapasztalata a kezdőkkel kapcsolatban.
És meglátja hogy az akinek megy és ki az akinek lehet sose fog normálisan menni a vezetés.
Nekem az első órán megjegyezte az oktató hogy mennyit vezettem már mert nagyon jól megy. Sose gyakoroltam semmit előtte.
7/17 A kérdező kommentje:
5. Én is ezt gondolom egyébként, de nem akarok rosszindulatú se lenni. Keresek szemész orvost mindenképpen mert annyit megér szerintem. Attól félek sok pénzt bele rakok sok százezret és semmi értelme nem lesz.
2021. jan. 7. 13:29
8/17 A kérdező kommentje:
Egyébként azt meg is mondta egyenesen 30 óra senkinek nem elég szinte mindenkinek kell 50-60. Ez is érdekes hogy lehet hogy mindenkinek?
2021. jan. 7. 13:33
9/17 A kérdező kommentje:
Meg azt is mondta ha legközelebb se megy jobban akkor menjek orvoshoz. Szóval ezt se értem neki nem az az érdeke hogy sokat vezessek nála? Mert olyan mintha azt mondaná te inkább ne vezess. Most nagyon össze zavarodtam.
2021. jan. 7. 13:45
10/17 anonim válasza:
Egy orvost mindenképpen megér a dolog. Csak tényleg, én azért mondtam ezt, hogy válts, mert már stresszelsz azon, amit mondott. És még nem is tanított. Ha hasonlóan beforgat majd az, ahogy épp azért tesz megjegyzést, hogy elnézel valamit vagy nem tudsz rögtön tolatva parkolni, akkor az gáz lesz és nem csak a vizsgán, hanem a negatív dolgok miatt fejlődni sem tudsz. Szerintem aki ezzel indít, hogy elveszi a kedved, az nem oké. Vagy legalábbis neked nem, mert nem olyan személyiség vagy, akiről lepereg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!