Mi a jó az autóvezetésben? Ti mit szerettek benne és miért? Aki nem szeret vezetni, azzal meg lehet kedveltetni?
Semmi
Nekem az autóhoz csak azok az emlékek kellemesek, amikor hátsó ülésen férjes nőket szopattam.
Még egy-két tini szutykot, bár az nem szopás volt, csak nyomorékoskodás.
Élvezem benne, hogy minden autó más, szeretem kiismerni, hogy melyikkel hogy kell bánni ahhoz, hogy teljesen zökkenőmentesen suhanjak vele az úton. Szeretek a forgalomba beleolvadni, előzékenynek lenni, de azt is, ha épp van valami váratlan esemény, amire hirtelen kell reagálnom. Élvezem, hogy egy magamhoz képest monstrumot irányíthatok, és ha ügyesen csinálom, akkor úgy megyek, mint kés a vajban. Szeretem, amikor sikerül döccenő nélkül megfordulni, ahol épp szükségem van rá, besorolni egy jól megválasztott pillanatban, ha nagy a forgalom, attól csak izgalmasabb. Szeretem a vezetők közötti kommunikációt, mondjuk mindig rácsodálkozom, hogy egyeseknél milyen hamar elszakad a cérna :D Szeretem a kihívást jelentő parkolásokat, csakazértis beállok egy szűk helyre, amire mások csak legyintenének.
Az út szélén rollerrel közlekedőktől, gyereket vontató biciklisektől viszont kitör a frász...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!