Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a jó az autóvezetésben? Ti...

Mi a jó az autóvezetésben? Ti mit szerettek benne és miért? Aki nem szeret vezetni, azzal meg lehet kedveltetni?

Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi a jó benne, én szeretek vezetni, csak nem tudok, nekem inkább tetszik, hogy fogom a kormányt, nem szól hozzám senki én azt kedvelem inkább.
2020. dec. 9. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
mikor kettesben lepadlózom és benyomódik a szemgolyóm a gyorsulástó
2020. dec. 9. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
38%

Semmi

Nekem az autóhoz csak azok az emlékek kellemesek, amikor hátsó ülésen férjes nőket szopattam.

Még egy-két tini szutykot, bár az nem szopás volt, csak nyomorékoskodás.

2020. dec. 9. 22:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Élvezem benne, hogy minden autó más, szeretem kiismerni, hogy melyikkel hogy kell bánni ahhoz, hogy teljesen zökkenőmentesen suhanjak vele az úton. Szeretek a forgalomba beleolvadni, előzékenynek lenni, de azt is, ha épp van valami váratlan esemény, amire hirtelen kell reagálnom. Élvezem, hogy egy magamhoz képest monstrumot irányíthatok, és ha ügyesen csinálom, akkor úgy megyek, mint kés a vajban. Szeretem, amikor sikerül döccenő nélkül megfordulni, ahol épp szükségem van rá, besorolni egy jól megválasztott pillanatban, ha nagy a forgalom, attól csak izgalmasabb. Szeretem a vezetők közötti kommunikációt, mondjuk mindig rácsodálkozom, hogy egyeseknél milyen hamar elszakad a cérna :D Szeretem a kihívást jelentő parkolásokat, csakazértis beállok egy szűk helyre, amire mások csak legyintenének.

Az út szélén rollerrel közlekedőktől, gyereket vontató biciklisektől viszont kitör a frász...

2020. dec. 9. 22:55
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom megmagyarázni, engem kiskorom óta betegesen vonz az egész. Mikor apám beültetett az autóba, és csak menni, menni, imádtam mindig is. Azóta is sokszor számomra nem a cél a lényeg, hanem az út odáig. Egyébként engem minden nagyon érdekel, aminek kereke van, a fűnyírótól kezdve a traktorokon és autókon át a kamionokig. Ezáltal imádom nagyon a vezetést is, olyan szinten, hogy egy 1.2es nagyon gyenge benzines autót is élvezettel vezetek bármennyit, míg mások csak az erős, kényelmes autókat szeretik vezetni.
2020. dec. 9. 23:12
 6/7 mindentudó99 ***** válasza:
88%
Hogy nem kell gyalogolni kerékpàrozni. Akkor és oda negyek ahova akarok.
2020. dec. 10. 08:21
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
Racse
2020. dec. 10. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!