Volt már olyan veled,hogy autóvezetés közben nagyon benéztél valamit?
Figyelt kérdés
Például benéztél egy kanyarodást, kereszteződést, bármit, ami miatt külső szemlélők komplett hülyének néztek esetleg?2020. szept. 26. 14:24
1/14 anonim válasza:
Volt. Az M2 megépülése előtt az Alagimajor felé menő úton késő este benéztem a vasúti átjárót. Egyszerűen nem vettem észre, a mozdony kürtje ébresztett fel, akkor láttam hogy villog a fénysorompó. Nem sokon múlott hogy nem csúszok be a mozdony elé.
2/14 anonim válasza:
Igen, volt. Jobbra, kilencven fokban kanyarodó főútról úgy lementem az egyenesen folytatódó mellékútra ötvennel, mint a huzat. Csak a szintkülönbségből éreztem, hogy valami nem kerek, illetve a folytatódó, alárendelt út minőségéből. A felezővonalból a főúton semmi nem látszott, a kanyarodó főútvonalat jelző táblát meg nem figyeltem. Szerencsére egyik irányból sem jött senki (különben vagy észreveszem, hogy kanyarodik a főút, vagy belecsattanok valakibe). Egy kis községben történt, életemben először jártam arra egy vasárnapi késő délután.
3/14 anonim válasza:
Mindenkinek volt ilyen szerintem aki sokat vezet....
4/14 anonim válasza:
#3-asnál a pont. Kiver a víz, ha rágondolok, hányszor múlott a szerencsén, hogy nem történt baleset.
Jó,én ötven éve vezetek mindenféle járművet, itthon is, külföldön is, szóval gazdag a lehetőség térháza.
Ma már csak személyautót, persze azzal is lehet tévedni. De résen vagyok
5/14 Majatom válasza:
Nekem is volt egyszer, hogy álltam a pirosnál, és annyira elgondolkodtam, hogy mikor felvillant a jobbra kiegészítő zöld nyíl, én kapásból elindultam egyenesen. Szerencsére nem jött senki.
6/14 anonim válasza:
Én egyszer kikanyarodtam egy normál kétsávos útra egy ilyen belvárosi egyirányús labirintusból és a szembejövő sávba érkeztem, 4-5 másodperc után amikor jöttek szemből, csak akkor esett le, hogy valamiért nem jön ki a matek. :D
7/14 anonim válasza:
Elfelejtettem hogy 80-al megyek, és úgy kanyarodtam be a faluba. Majdnem árok lett a vége. Szerencsére nem volt hosszú méterekig parkoló autó ott.
8/14 anonim válasza:
Az enyém nem volt veszélyes, csak vicces: megálltam egy stoptáblánál, és vártam, hogy zöldre váltson. Valahogy csak az maradt meg az agyamban, hogy "piros, megállunk", de hogy ez nem lámpa, hanem tábla, az már nem. És nem is direktben oda néztem folyamatosan, mivel ahogy a lámpa vált, azt a szeme sarkából is észleli az ember. Kb. 1 perc után jöttem rá, hogy ez nem fog váltani :-) Szerencsére senki nem jött addig mögöttem.
10/14 anonim válasza:
Én nem vezetek, csak gyalog közlekedek, de azért leírom:
Nagyváros belvárosa, lámpás gyalogátkelő, hallom, ahogy sípol a lámpán a vakjelző. Majd a sípolás abba marad és aztán élesebben kezd sípolni, és közelebbi lámpán. Reflexből elindultam, mire kiderült, hogy nem nekem váltott hanem a keresztirányú forgalomnak. Majdnem elütött a villamos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!