Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 37 éve van jogsim, de 10 éve...

Marcsinéni kérdése:

37 éve van jogsim, de 10 éve nem vezettem. Azelőtt napi szinten toltam és nem vezettem rosszul és a mai napig a KRESZ-ben ott vagyok. Az élet most úgy hozta, hogy ismét vezetnem kell. Mit tegyek, hogy visszajöjjön az önbizalmam?

Figyelt kérdés
Kicsit autót vezettem mindíg, most egy nagyobb van. Mi legyen??????

2020. febr. 4. 23:05
 1/2 anonim válasza:
100%
Gyakorolj sokat olyan mellék úton, ahol nincs nagy forgalom! Az sokat jelent, ha gyakorolsz, vissza jön az önbizalmad. Én is kb.12.évig nem vezettem, mikor újból kellett vezetnem, hát féltem, rettegtem tőle. Aztán párszor gyakoroltam kihalt utakon, és újból bele jöttem! Ne félj, fog az menni!
2020. febr. 5. 00:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi legyen? semmi..elegendő, ha a nagyobb autó méreteit érzed, akkor bátran mehetsz a forgalomba. ne izguld halálra magad, rajtad kívül senki nem tudja, hogy most kóstolgatod a kocsit..

ha én járnék így, akkor egy pár hétre felragasztanék négy db. T betűt. meglátod sokkal könnyebb. csakhát sokan szégyenlik, pedig a T betű felér egy őrangyallal.

2020. febr. 5. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!