Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Volt már olyan veled,hogy...

Volt már olyan veled,hogy autóvezetés közben nagyon benéztél valamit?

Figyelt kérdés
Például benéztél egy kanyarodást, kereszteződést, bármit, ami miatt külső szemlélők komplett hülyének néztek esetleg?
2020. szept. 26. 14:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, nem volt semmilyen felfestés 40 fok meleg volt, szar volt az út, klíma nuku, kezdő voltam. Mentem egy balra kanyarodó sávban és hát a földön a vonalig szoktam menni, és messzebb láttam egy vonalat, mentem mentem és mondom hú bmeg bent vagyok a kereszteződésben. Az volt a szerencsém, hogy az egyenesen menőknek zöld volt, ezért mentem inkább egyenesen. Több ilyen bénázás volt amikor kezdő voltam, pedig a vezetés maga ment, csak éppen tökéletes út és felfestés kellett volna, hogy ne bénázzak annyit. Szerencsére sikerült a többieknek kivédeni a baromságaimat, ezért nem volt általam okozott baleset. Azóta szerintem jobban vezetek mint néhány 20 éves tapasztalattal rendelkező, mert kb. minden nap megyek valahova kocsival. Nem azt mondom hogy 100%-a a veszélyhelyzeteknek elkerülhető lett volna ha rendesen ki lett volna táblázva, felfestve a sáv és normális minőségű út, de olyan 90%-a biztosan…
2021. okt. 19. 19:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Előfordult, de szerencsere semmi komoly. Pl padkazás, vagy elmenni a kereszteződés mellett tovább egyenesen, ahol le kellett volna fordulni stb...
2022. febr. 10. 11:14
 13/14 anonim ***** válasza:

"Nekem is volt egyszer, hogy álltam a pirosnál, és annyira elgondolkodtam, hogy mikor felvillant a jobbra kiegészítő zöld nyíl, én kapásból elindultam egyenesen. Szerencsére nem jött senki."

Ugyanez:DD utána hónapokig azon izgultam ne jöjjön csekk..

Egyszer elnéztem egy körförgalmat rossz helyen mentem vissza akartam kerülni bele és bementem máshol, visszafordultam, vagyis fordultam volna ha nem jöttek volna szemből, szerencsére duda nélkül megállt és megvárta míg megoldom, nagyon jófej volt.

Nem tartottam be a követési távolságot és belementem az előzőbe mert satuzott, szerencsére egyik kocsinak se lett baja.

2022. febr. 11. 17:31
 14/14 anonim ***** válasza:
A minap egy kicsit nagyobbra sikerült egy balra kanyarodás.
2022. máj. 9. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!