A biciklis kajafutároknak van jogosítványuk hogy állandóan az autók közt tekernek a járda helyett a városban is?
Hűha... Nagyon köszönöm mindenkinek. Nem számítottam ennyi válaszra ilyen hamar, ráadásul ilyen békésen.
Először is: Nincs jogosítványom, és nem tudtam hogy a járdán a biciklizés tilos, így ezért lehetett egyeseknek fura a fogalmazás. Elnézést ezért. Viszont gyakorlatilag mindenre választ kaptam. Mégegyszer köszönöm nektek! :)
9 vagyok
Én nem is biciklizek egyáltalán városban, és utálom én is a sok kamikaze biciklist, akik akadályt nem ismerve tekernek árkon-bokron keresztül. Az ők szemszögükből írtam. Hidd el, minden biciklis, főleg a fiatalabbak, abszolút minden szabállyal tisztában vannak, és a legtöbbnek még jogsija is van.
Köszönöm, igazán tanulságos titeket olvasni a témában.
Ami az iskolát illeti, bizony alapvető dolog lehetne hogy a gyerekeknek megtanítják az alapvető közlekedési ismereteket. Na már nem kimagyarázni szeretném magam a tudatlanságom alól, hanem inkább mert mindenkit érint aki biciklire ül.
Szegény családban nőttem fel, nem volt autó a háztartásban, így pl nekem biztosan hasznos lett volna az iskolában ha erről beszélünk. Csak már példának okáért. Sok barátom nem is említem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!