Megint megbuktam KRESZ-en. Miért nem sikerül?
Ma voltam másodszor KRESZ-vizsgán. Előszőr 3 éve,a tanfolyam után egyből, de akkor 60 ponttal nem mentem át. El is ment a kedvem az egésztől egy jó időre, de most pár hete, úgy döntöttem, azért is megcsinálom. Készültem keményen,oda-vissza csináltam az oktatóprogramot, amíg nem sikerült, ráadásul direkt olyat vettem, amiben az újítások is benne vannak. Az utolsó pár napban már mindig sikerült, minden részből felkészültem.
Ma 51 pontot értem,ami ugye 9 ponttal rosszabb,mint a 3 évvel ezelőtti eredményem.Miért nem sikerül,amikor gyakoroltam rá, készültem, szüleim,ismerőseim is segítettek a felkészülésben, mindig figyeltem, éppen milyen forgalmi helyzetben vagyunk,hogy a vizsgán tudjam hasznosítani...és ennek ellenére a statisztika szerint még annyit sem tudok,mint anno.
Tényleg nem tudom mit csináljak. Majd' szétvet a düh, a pokolba kívánom az egészet, de nagyon szeretnék már vezetni...Volt esetleg valaki hasonló helyzetben? Tapasztalatok,tanácsok? Ja,és ha valaki tud mondani egy helyet,ahonnan a TÉNYLEG aktuális KRESZ-vizsga CD-t be lehetne szerezni azt is megköszönném, mert már tényleg nem tudom,hogy melyik a jó...(a régi,amilyen ma a vizsga is volt,vagy az új...igaz,egy új szabályra vonatkozó kérdést se kaptam ma...)
ahw:D
illetve akinek *VAN jogsija
tényleg, kapja be minden köcsög, akinek volt esze, tanult, odatette magát :D
nem mindenki veszi meg...... szóval attól, hogy valaki sikeresen levizsgázott kreszből, még nem vette meg:D:)
Kiváncsi lennék hogy van e jogsija en elsonek att mentem 5 hibaval
Szakoe hasznaltam minden nap tanulod
Akkor pofon egyszeru
Amugy meg nagyon konyu nem kell felni xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!