Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megint megbuktam KRESZ-en....

Megint megbuktam KRESZ-en. Miért nem sikerül?

Figyelt kérdés

Ma voltam másodszor KRESZ-vizsgán. Előszőr 3 éve,a tanfolyam után egyből, de akkor 60 ponttal nem mentem át. El is ment a kedvem az egésztől egy jó időre, de most pár hete, úgy döntöttem, azért is megcsinálom. Készültem keményen,oda-vissza csináltam az oktatóprogramot, amíg nem sikerült, ráadásul direkt olyat vettem, amiben az újítások is benne vannak. Az utolsó pár napban már mindig sikerült, minden részből felkészültem.

Ma 51 pontot értem,ami ugye 9 ponttal rosszabb,mint a 3 évvel ezelőtti eredményem.Miért nem sikerül,amikor gyakoroltam rá, készültem, szüleim,ismerőseim is segítettek a felkészülésben, mindig figyeltem, éppen milyen forgalmi helyzetben vagyunk,hogy a vizsgán tudjam hasznosítani...és ennek ellenére a statisztika szerint még annyit sem tudok,mint anno.

Tényleg nem tudom mit csináljak. Majd' szétvet a düh, a pokolba kívánom az egészet, de nagyon szeretnék már vezetni...Volt esetleg valaki hasonló helyzetben? Tapasztalatok,tanácsok? Ja,és ha valaki tud mondani egy helyet,ahonnan a TÉNYLEG aktuális KRESZ-vizsga CD-t be lehetne szerezni azt is megköszönném, mert már tényleg nem tudom,hogy melyik a jó...(a régi,amilyen ma a vizsga is volt,vagy az új...igaz,egy új szabályra vonatkozó kérdést se kaptam ma...)

2010. aug. 10. 16:17
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
fszod mindenkibe, akinek nincs jogsija? felnőttes gondolkodás :)
2015. jún. 25. 15:55
 42/48 anonim ***** válasza:

ahw:D

illetve akinek *VAN jogsija

tényleg, kapja be minden köcsög, akinek volt esze, tanult, odatette magát :D

nem mindenki veszi meg...... szóval attól, hogy valaki sikeresen levizsgázott kreszből, még nem vette meg:D:)

2015. jún. 25. 15:56
 43/48 anonim ***** válasza:
Van már jogsid kérdező? :)
2015. jún. 25. 16:23
 44/48 anonim ***** válasza:
szerintem nincs neki:)):DDD
2015. júl. 19. 17:33
 45/48 Laczko Jáno ***** válasza:

Kiváncsi lennék hogy van e jogsija en elsonek att mentem 5 hibaval

Szakoe hasznaltam minden nap tanulod

Akkor pofon egyszeru

Amugy meg nagyon konyu nem kell felni xd

2016. márc. 22. 05:45
 46/48 anonim ***** válasza:
szerintem sincs neki, de ilyen ovis hisztis hozzáállással talán nem is baj :D
2016. márc. 25. 20:22
 47/48 anonim ***** válasza:
Meglett már a jogsid? :'D
2018. ápr. 15. 21:51
 48/48 Norbi833 válasza:
Most voltam 1. - 3 hibapont, sima ügy pedig analitikus gondolkodású vagyok - és szerintem 95%-ig van benne logika is.
nov. 4. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!