Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megint megbuktam KRESZ-en....

Megint megbuktam KRESZ-en. Miért nem sikerül?

Figyelt kérdés

Ma voltam másodszor KRESZ-vizsgán. Előszőr 3 éve,a tanfolyam után egyből, de akkor 60 ponttal nem mentem át. El is ment a kedvem az egésztől egy jó időre, de most pár hete, úgy döntöttem, azért is megcsinálom. Készültem keményen,oda-vissza csináltam az oktatóprogramot, amíg nem sikerült, ráadásul direkt olyat vettem, amiben az újítások is benne vannak. Az utolsó pár napban már mindig sikerült, minden részből felkészültem.

Ma 51 pontot értem,ami ugye 9 ponttal rosszabb,mint a 3 évvel ezelőtti eredményem.Miért nem sikerül,amikor gyakoroltam rá, készültem, szüleim,ismerőseim is segítettek a felkészülésben, mindig figyeltem, éppen milyen forgalmi helyzetben vagyunk,hogy a vizsgán tudjam hasznosítani...és ennek ellenére a statisztika szerint még annyit sem tudok,mint anno.

Tényleg nem tudom mit csináljak. Majd' szétvet a düh, a pokolba kívánom az egészet, de nagyon szeretnék már vezetni...Volt esetleg valaki hasonló helyzetben? Tapasztalatok,tanácsok? Ja,és ha valaki tud mondani egy helyet,ahonnan a TÉNYLEG aktuális KRESZ-vizsga CD-t be lehetne szerezni azt is megköszönném, mert már tényleg nem tudom,hogy melyik a jó...(a régi,amilyen ma a vizsga is volt,vagy az új...igaz,egy új szabályra vonatkozó kérdést se kaptam ma...)

2010. aug. 10. 16:17
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
38%

Inkább ne is legyen jogsid. Nem olyan nehéz a kresz, érteni kell. Persze gyakorolni se árt. A programmal gyakorolgattam, és elsőre sikerült.

A forgalminál megbuktam elsőre, másodjára átmentem, nah ott sokat számít a szerencse.

Nincs kitartásod az a baj.

2014. jún. 17. 08:24
 32/48 A kérdező kommentje:
Átmentél elsőre... :) Látom, neked is csak ennyi sikerélményed volt az életben :D
2014. jún. 17. 19:54
 33/48 anonim ***** válasza:
55%

Magadat járatod le ezzel a duzzogó mindenkit utáló móddal.

Mesélj, hogy mit érték el eddig az életben?

2014. jún. 17. 20:04
 34/48 A kérdező kommentje:
Hát, annyit biztosan, hogy nem fittulok mások kárára azzal, hogy ,,Nekem elsőre sikerült, tök logikus, te vagy a hülye, nem való neked ha nem lett meg..." Én nem fogok példálózni az eredményeimmel. Van jópár, de nem ezekre masztizok minden nap. Tanácsolom ugyanezt neked is :)
2014. jún. 18. 00:34
 35/48 anonim ***** válasza:
52%
Nem vitázom veled, látszik, hogy probléma van a fejedben. A lényeg, hogy nem fogunk találkozni az utakon, ez megnyugtató.
2014. jún. 18. 09:43
 36/48 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon érdekel a szexuális életem, abban se volt sok sikered az életben mi?
2014. jún. 19. 10:27
 37/48 A kérdező kommentje:
Kisapám, szeretnél te olyan nőket, amilyenek nekem voltak :)
2014. jún. 19. 20:56
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a kérdésedből és válaszaidból/stílusodból azt hittem, hogy kislány vagy.

Noh de az élet ilyen kegyetlen, legalább annak örülj, hogy itt a nyári szünet!

2014. jún. 20. 08:57
 39/48 A kérdező kommentje:
Hát ez aztán frappáns volt :D
2014. jún. 20. 20:40
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
én írtam 2014-06-15-én, csak most láttam a válaszokat.. hát, azért téged is feleslegesen biztat az ember! nagyon sok bátorító hozzászólás volt (végig olvastam mindet), sokan írták, hogy 3-4. alkalommal mentek át.. te meg ilyeneket mondasz rájuk? azért kapják be, mert volt kitartásuk, és nem adták fel? 2010-es a kérdés. ha anno te sem adod fel, már rutinos vezető lennél, 5 éve a zsebedben lenne a kis kártya... de ha ilyen hirtelen haragú ember vagy, és mindenki egy sz_r, akkor talán jobb is, hogy sosem leszel kint az utakon, mert még megvernél másokat. :D borzalmas vagy, már bocs.
2015. márc. 9. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!