Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megint megbuktam KRESZ-en....

Megint megbuktam KRESZ-en. Miért nem sikerül?

Figyelt kérdés

Ma voltam másodszor KRESZ-vizsgán. Előszőr 3 éve,a tanfolyam után egyből, de akkor 60 ponttal nem mentem át. El is ment a kedvem az egésztől egy jó időre, de most pár hete, úgy döntöttem, azért is megcsinálom. Készültem keményen,oda-vissza csináltam az oktatóprogramot, amíg nem sikerült, ráadásul direkt olyat vettem, amiben az újítások is benne vannak. Az utolsó pár napban már mindig sikerült, minden részből felkészültem.

Ma 51 pontot értem,ami ugye 9 ponttal rosszabb,mint a 3 évvel ezelőtti eredményem.Miért nem sikerül,amikor gyakoroltam rá, készültem, szüleim,ismerőseim is segítettek a felkészülésben, mindig figyeltem, éppen milyen forgalmi helyzetben vagyunk,hogy a vizsgán tudjam hasznosítani...és ennek ellenére a statisztika szerint még annyit sem tudok,mint anno.

Tényleg nem tudom mit csináljak. Majd' szétvet a düh, a pokolba kívánom az egészet, de nagyon szeretnék már vezetni...Volt esetleg valaki hasonló helyzetben? Tapasztalatok,tanácsok? Ja,és ha valaki tud mondani egy helyet,ahonnan a TÉNYLEG aktuális KRESZ-vizsga CD-t be lehetne szerezni azt is megköszönném, mert már tényleg nem tudom,hogy melyik a jó...(a régi,amilyen ma a vizsga is volt,vagy az új...igaz,egy új szabályra vonatkozó kérdést se kaptam ma...)

2010. aug. 10. 16:17
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem elég ha az ember elolvassa a könyvet + lehet kapni tesztkönyvet, amiben témakörönként benne van az összes kérdés. Én elolvastam 1x ezt a tesztkönyvet, és simán átmentem. Nekem lett a legkevesebb hibapontom. De még azt a 2-3 hibapontot is cikinek éreztem...

Szerintem is elég logikus a KRESZ.

2010. aug. 12. 14:43
 22/48 A kérdező kommentje:

Nem tudom,itt csak olyanok vannak,akik tényleg erre mennek el,hogy ,,Mekkora ember vagyok,hogy elsőre átmentem, és akinek nem sikerül,az milyen b*szottul hülye..."

Köszönöm a kevés,normális hangnemben válaszolónak a tanácsokat. A többieknek meg üzenném: szánalmasak vagytok.

2010. aug. 12. 22:47
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Nos nyugi! Én is hasonló cipőben voltam 5 éve, abbahagytam 5 évre, aztán most kezdtem el a tanfolyamot. Nekem az ilyen teszt dolgok sohasem mentek. Nekem az államvizsga és egy középfokú nyelvvizsga simább ügy, mint a kresz. Egyébként folyamatosan szigorítanak és egyre nehezebb a jogsi megszerzése. Mások a közlekedési viszonyok, mint mondjuk 15 éve, úgyhogy ha valaki nem mostanában kresszezett, az hallasson! Mindig a legfrissebb tankkönyvből(és tesztkönyvből) tanuljál! A forgalomban nem lesz idő gondolkodni sokat! Mondom ezt magamnak is. Én most azt csinálom, hogy a tesztkönyvet kitöltöm grafittal, leellenőrzöm és amik hibásak voltak azt kijelölővel kihúzom, aztán még 5-ször elolvasom.
2011. ápr. 27. 21:26
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok! Tudom jó a helyesírásom. Tankkönyv. Mert tankkal mennék át rajta :D
2011. ápr. 27. 21:28
 25/48 A kérdező kommentje:

Hát nem hittem volna, hogy lesz még válasz ehhez a kérdéshez, főleg nem azt, hogy normális:) Amúgy, mostanában tökre nem foglalkozom a dologgal,se időm, se pénzem nincs erre a szarra.(Meg a vizsgalapomról sem tudom merre van, asszem bevágtam egy szekrény mögé az utolsó, a kérdésben s írt ,,igen korrekt" vizsga utánXDXD

Az a baj tudod, hogy totálisan elveszi az ember kedvét a kudarc. Nem arról van szó, hogy nem vagyok kitartó, de ez a rendszer, amiről 5 perc alatt lesít, hogy a lehúzásra épül, totál elvette a kedvem. Pedig a vezetés maga menne is... de ezek a 40-éves szabályok... gyalázat.

2011. ápr. 28. 14:35
 26/48 anonim ***** válasza:
74%

Akkor ezek szerint még mindig nincs jogsi. Elárulom nekem 27 hibapontosra sikerült elsőre :D, pedig fiú vagyok. Most itthoni teszt szimulációs programmal 4 hibapont lett! Vigyázz, mert pont az a lényeg, hogy 2010-től csomó mindenben megváltozott a kresz, tehát nem 40 éves! (A legtöbb dolog még mindig ugyanaz. De észrevehető, hogy például a mai öregebbek nem tudnak körforgalomban közlekedni, mert senki nem akar a belső forgalmi sávba sorolni, hanem minenki a külsőben várja a kikanyarodást. (Vidéken nincsenek még felfestések sok heyen.) Busz sávokat is többen használhatják. Rendőr szabályosan szabálytalan sok esetben, új környezetvédelmi zóna tábla, te autóval nem mehetsz, de motoros füstölhet, zajonghat)

Mondjuk régen tudatalatt direkt buktam meg, mert az osztálytársaim szörnyet haltak egy autóbalesetben és én is majdnem velök voltam.

A vezetés nekem is menne Külföldön már... :D

A rendőr ráadásul csak útlevelet kért és régebbi személyit adtam, meg pár magyar papírt(úgysem értett belőle semmit) Ha ilyen előfordulna Magyaerországon, akkor a kocsi tulajdonosát büntetik 9 hibaponttal 18-tól elveszik a jogsit...

2011. ápr. 29. 10:24
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, nos azóta már 3 hónapja van jogsim. De most a bedzinárakkal vannak gondok! 2 hibapontos lett a kresz, forgalmin direkt buktattak meg! Azért megjegyzem, hogy mostanába kevés a tanuló és bőven 50% a forgalmin a bukás. Forgalmi vizsga 11.000Ft+oktató óradíja+ezután illik órákat venni, mert látja a vizsgabiztos, tehát mindenki szív +40.000-et! Vizsgáztató szerint egyik sáv váltásnál nem néztem hátra a tüközbe. Én mondtam, hogy nem emlékszem, hogy nem néztem hátra. Erre mondta, hogy az nagy baj. Erre elmondtam, hogy a mögöttem lévő autó milyen típusú volt, erre ő, hogy ő meg ezt nem látta, mert nem láthatja. Gusztustalan! Most bizonyítsd be, hogy neked van igazad!...Lefizetni veszélyes őket, oktató is jól jár. Sőt még bólogatott a biztosnak. Na most ezek után az oktatót sem lehet lecserélni, mert elintézi, hogy a következő meghúzzon! Tapasztalt ilyet valaki mostanában?
2011. dec. 20. 23:53
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
hú, jó régi kérdés, de azért írok:) 17 évesen a szüleim fizettek be kresz-re, tökre nem akartam még én ezt az egészet, nem is vettem komolyan. meg is látszódott, vagy 30 hibapontom lett. :D aztán közöltem anyuékkal, hogy nekem nem kell jogsi, hagyjanak békén vele. aztán jóval később, 23 évesen már a saját keresetemből befizettem, mert rájöttem, hogy bizony jó, ha van. :) háromszor mentem el, mindháromszor buktam. mindhárom alkalommal 11-15 közötti hibapontokkal. engem is nagyon elkeserített, sokszor sírtam is, hogy tényleg ilyen ostoba és buta vagyok..? több ismerősömnek elsőre sikerült 3-4 hibával. aztán csak azért is odatettem magam, rengeteget gyakoroltam, tanultam, és fél évvel az utolsó vizsga után elmentem negyedszerre is. 10 hibám lett, DE MEGLETT. :) szóval én csak azt tudom mondani, hogy ne add fel, a kudarc se vegye el a kedvedet. tudom, hogy rossz, és lehúzza a kedvedet, de nem szabad! :)
2014. jún. 15. 15:25
 29/48 A kérdező kommentje:

Köszi a biztatást... de nem mész vele semmire. A minap is, a saját anyám nem tudta, hogy biciklisáv előtt, hiába kell a biciklistának gyalogosként viselkednie, meg kell állni. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy az se túl igazságos, hogy 30-40 évvel ezelőtt papíralapú vizsga volt, kérdéscsoportokkal! amiket simán le lehetett puskázni... anyámnak is így lett meg, hogy a műszaki részt lenézte e mellette ülőről. Azon az 5 ponton múlt, hogy lett jogsija. Csalással én is tudnék jogosítványt szerezni.

F a sz o m a t mindenkibe, akinek jogosítványa van. Vagy droid módra bemagolta, vagy rohadt mázlija volt. Én értve próbáltam tanulni, rá is b a sz t a m. És a legnagyobb poén az, hogy amikor megkértem anyámat, hogy legalább a határban, ahol madár se jár, hadd üljek be a volán mögé, és tanítsa meg az alapokat, amitől lehet, hogy a vizsga is sikerülne, elhajtott a f a sz b a, hogy ő nem kockáztat meg egy büntetést.

Elegem van. ,,Gratulálok" hogy lett jogsid, biztos ott ültél felette napokat, azt se nézve, hogy mit olvasol, csak magoltál, mint egy automata. Hát, ,,büszke" lehetsz magadra.

2014. jún. 17. 00:15
 30/48 A kérdező kommentje:

Ja, bocs az csak most jutott eszembe, hogy lehet, hogy te annyit keresel,hogy elmentél még vagy kétszer KRESZ-tanfolyamra, mert ez a rohadt zsidó rendszer ezt is kitalálta, hogy csak az vizsgázhat újra, aki a tanfolyamot is ismétli. Az online tanulás pedig össze-vissza van csavarva, hogy senki ne azt válassza.

Ez szomorú, hogy hagyjuk, és az összes idióta fizeti be számolatlanul a pénzt, ahelyett, hogy igazságosabb, valódi tudáson alapuló oktatást, és vizsgáztatást követelnénk. Remélem az összes ilyen barom megtapasztalja az életben, milyen is az, amikor gürizik, hajt valamiért mint az állat, beleadja szívét-lelkét, hogy aztán egy rohadt bürokrata egy tollvonással elintézze, és vigyorogva a képébe mondja: ,,Eredményes felkészülést kívánok legközelebbre!"

Menj te is, meg az összes többi erre fittuló marha, és verjétek ki egymásnak, hogy van jogsitok, és ti aztán menő csávók vagytok.

2014. jún. 17. 00:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!