Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért baj ha valaki betartja...

Miért baj ha valaki betartja a a szabályokat, miért sietnek ennyire az emberek az utakon?

Figyelt kérdés

Én is látom hogy idegesek ha megfelelő engedett sebességgel megyek, szabályokat betartom, és előznek seggembe vannak stb.

Ez itt már el is fajult..

[link]

2020. okt. 27. 08:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, én csak abban bízom ha ilyen idegbeteg sofőrt látok, hogy gyűlnek neki a vastag csekkek, na meg a pontok és hamarosan gyalogolhat.
2020. okt. 27. 08:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én letöltendőt kértem volna neki....
2020. okt. 27. 08:28
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
Engem 2 napja azért dudált le a pápaszemes mert hogy én át merészelem engedni a gyalogosokat. Kiszálltam, aztán elküldtem az anyjába a leélt 20 éves tekert kotla szarjával együtt amit azért vezet, hogy a komplexusait kompenzálja. Utána próbált a seggembe jönni, meg villogni de a az 510 nm-el nem tudott aztán mit kezdeni a szerencsétlen
2020. okt. 27. 08:29
 4/6 D. Brasco ***** válasza:
100%
3-as,zsák a foltját.....
2020. okt. 27. 08:47
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
#3 Az ilyet hagyni kell, hogy magától menjen fel az első fára.
2020. okt. 27. 08:53
 6/6 anonim ***** válasza:
56%

Én már a korlátozásokat csak akkor merem betartani, ha közel s távol senki nincs előttem/mögöttem (tehát nem "tartok fel" vele senkit). Tehát mondhatjuk, hogy nagyjából magamnak autózok szabályosan. Ha sorban megyünk egymás után, és az előttem levő az én órám szerint hatvannal megy a harmincas táblánál, megyek én is utána, hogy ne maradjak le, mielőtt a mögöttem levők nekiállnak ész nélkül előzni, nyomulni, akármit csinálni. Tudom, hogy ez nem helyes, de a közlekedésben már mondhatjuk, hogy sok lúd disznót győz, ahogyan például a TV-t se sokan néznék, ha nem valami igénytelen "valóságshow" menne benne, tehát ott is a többség akarata érvényesül, bár tudom, hogy a két kategória azért nem ugyanaz.

Általában az előttem haladó teherautót, kamiont sem szoktam megelőzni, ha tudom, hogy korlátozás jön, hanem haladok mögötte, így legalább takarásban vagyok, ha esetleg mérnek. :)

2020. okt. 27. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!