Szabályellenes, ha beszól nekem egy motoros, én pedig autóval elkezdek felé gyorsan menni majd hirtelen lefékezek előtte, épp csak annyival, hogy ne üssem el?
Na és akkor mi lesz, ha esetleg pont akkor nem fog annyira a féked, és elgázolod? A rendőröket nem fogja érdekelni az, hogy "hádebeszó't!".
Az még szomorúbb, hogy még a magadfajtáknak is vannak nyalizó pajtikáik, mint a #10-es.
Az eszedbe sem jutott, hogy saját emberi tartásod miatt ilyennek eszedbe sem kéne jutnia, függetlenül attól, hogy van-e rá tiltó szabály, vagy nincs?
Képletesen írva a szabályozást: másoknak kell pálcát suhogtatva fenyegetniük, hogy ne tégy rosszat?
Hány évvel maradt el a belátóképességed a születésed óta eltelt időtől?
10-esnek is teljesen igaza van, miért pontoztátok le?
A büntetgető mozdulatok bűncselekmények.
Ugyanakkor a motorosoknak mi a túróért szabad mindent az utakon?!
17. Nyugi,az ész ritka,nem tudom miért vagy meglepődve.
Javít,ha valaki elüti,mer akkor legalább nem veszélyeztet tovább másokat. Az ilyet nem kéne engedni motorozni,kellene valami normális pszichológiai teszt,nemám itt a jogsi azt vigyed...és amennyiben egyszer is megszegi,nincs motorozás egy évig. Ha abból se tanul,akkor már semmilyen járművet sem vezethet. Ez lenne a normális. Nagyképű a 99%...mer pici mer gyors mer ő a király...menjen egy helyre ahol senkit nem veszélyeztet és törje ki a nyakát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!