Mert ez nem cset, nem beszélgetős oldal. Ha az ilyen kérdéseket engednék, akkor mindenki erre használná. Fészbukon kérdezze az ismerőseit, ne itt rontsa a levegőt.
2019. máj. 19. 13:44
4/13 anonim válasza:
Szerintem is hül.yeség, de valószínű azért mert tárkereső, ismerkedési jellege van így. Máshogy kell megfogalmazni a kérdést, és akkor nem törlik ki. Pl. Milyen programokat tervezzek nyárra? Így már nem kifelé irányul a kérdés, a válaszolók pedig leírhatják maguktól, hogy ők mit csinálnak.
2019. máj. 19. 13:45
5/13 A kérdező kommentje:
Igazából csak a szabályzat ide vágó része érdekelt volna. De ezek szerint ha az emberek terveire kérdeznek rá, akkor az már off. Meg nem cset és társkereső, de kb minden harmadik kérdés: Hogy barátkozzak/hol szerezzek barátokat vagy barátnőt/magányos vagyok/valaki írjon rám stb... De ezek rendben vannak. Nem mondom, hogy értem.
2019. máj. 19. 14:57
6/13 A kérdező kommentje:
Az igen. Szépen ki lett gyomlálva a válaszok nagyja. Nem én voltam... De nyugodtan töröltessétek a kérdést is, azt hiszem a választ indirekt mód megkaptam.
Azt a kérdést törlik, amit a legjobban mószerolnak. Nem sok köze van a szabályokhoz.
2019. máj. 19. 15:20
7/13 anonim válasza:
meg a kategoriat is kicsereltek!:D egyebkent neha tenyleg vannak olyan kerdesek amiket papiron a szabalyzat ugyan nem tilt, de lehet rajtuk erezni, h azert ez nem ide valo. a te kerdesed is ilyen volt (mar ha te tetted fel). konkret szabalyt nem lattam erre, de azert mindenki erzi, h ez nem oke.
2019. máj. 19. 15:25
8/13 A kérdező kommentje:
Nem az én kérdésem volt, csak válaszoltam. Mert szerintem ártalmatlan és kedves kérdés volt, nem pedig egy minden nap harmincszor felvetett téma, amitől már falnak megyek.
A kategória cserét is észleltem, de nem zavar.
2019. máj. 19. 15:28
9/13 anonim válasza:
És azt, ami személyeskedő, sértő stb. Természetesen jelenteni kell ehhez, mert maguktól nem nézik meg a kérdéseket és a válaszokat.
2019. máj. 19. 15:29
10/13 A kérdező kommentje:
Te most visszajöttél kötekedni vagy mi a gondod? Nem értelek.
De ha neked örömet okoz, hogy töröltetsz, akkor kérlek tégy nekem egy szívességet és jelentsd ezt a kérdést törlésig. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!