Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért tilos itt olyan kérdést...

Miért tilos itt olyan kérdést feltenni, ami az oldal közössége felé irányul? Hol van leírva, hogy szabályellenes?

Figyelt kérdés

Az előbb is töröltek egy ártalmatlan kérdést, ahol kifejezetten a többi oldallátogató hogyléte, meg tervei felől érdeklődött a kérdező.

Nem ertem, mi volt ezzel a baj és a szabályzat melyik részébe ütközik egy ilyen jellegű kérdés?

Tényleg csak tudni szeretném, nem kötekedek. Csak tényleg nem értem.

2019. máj. 19. 13:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%
Hé, hová tűnt az összes kommentem innen??? :D trollkodik az admin, vagy mi van?
2019. máj. 19. 15:37
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem, csak valakinek rossz napja van és azon élvezkedik, hogy mindenkit felnyom.
2019. máj. 19. 15:38
 13/13 anonim ***** válasza:

"A hol ismerkedhetnék Győrben?" ; "Egy meleg fiúnak lehetnek lány barátai?" ; "Magányos vagyok, hol szerezhetnék barátokat?" ; stb., kérdések azért nem törlődnek, mert lehet rájuk választ adni, ami mások számára hasznos és nem abból adódik, hogy a kérdező unatkozik és chat-elni szeretne.

Pl így látja, hogy

- a győri XY kávéház folyton rendezvényeket szervez, ahol lehet ismerkedni

- megnyugszik, hogy nem a nemi vomzalom befolyásol egy baráatsáhot

- milyen módszerekkel szerezhetnének barátokat

(Az más kérdés, hogy amint privátban írsz, jön kérdés azonnal privátban a kérdezőtől, hofy idmerkednél e vele.)

2019. máj. 20. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!