Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi lesz ha kresz vizsgán nem...

Mi lesz ha kresz vizsgán nem tudom kezelni a computert?

Figyelt kérdés
Nekem kell be állítani? És ha el nyomom? Érintős?

2020. szept. 7. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 2005-ben vizsgáztam, akkor már érintős volt. Nem kell beállítanod, nem kell semmi mást csinálod, mint hogy kiválasztod a megfelelő válaszokat. Nem kell hozzá számítógép ismeret.
2020. szept. 7. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod elnyomni, nincs sem billentyű, sem egér, egy érintőképernyő lesz előtted, csak a tesztsor elérhető rajta.
2020. szept. 7. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vizsga elején mindenről részletesen tájékoztatnak.
2020. szept. 7. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semmit beállítanod, csak ellenőrizned kell, hogy jók-e az adatok. A képernyő érintős, a megfelelő erőt és pontosságot be tudod lőni a vizsga előtt a próbakérdésekkel. Ezek ugyanúgy néznek ki, mint az élesek, a válaszok kiosztása is ugyanolyan és meg tudod próbálni, mekkora erővel kell odabökni és mennyire kell pontosan eltalálni a gombot. Egyébként elég messze vannak a gombok egymástól, nem tudod összekeverni.
2020. szept. 7. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy erintokepernyo lesz elotted (mint a bankban, vagy postan mikor sorszamot huzol) es csak ra kell bokni jo valaszra
2020. szept. 7. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Érintő képernyős lesz. Ne izgulj. Ha félsz, hogy elnyomod, csináld úgy, ahogy én. Én mikor olvastam a kérdéseket és a válaszokat, akkor a kezrim lenn voltak az ölemben. Csak mikor jelölni kelletz, akkor értem a képernyőhöz egy ujjal. Így kivédtem a véletlen érintéseket is.
2020. szept. 8. 05:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindenkinek aki izgul!

Nekem a fősulin a vizsgák előtt működött. Persze a forgalmi vizsga előtt nem jutott eszembe ez a módszer, de ma a 2. bukásom utáni reggel, igen és most nagyon jó. A 3. vizsga előtt is kipróbálom majd.

A lényege, hogy fogadd el, hogy izgulsz. Mondd magadban, hogy "ebben a helyzetben természetes, hogy izgulok. Ezzel nincs semmi baj."

Ez engem mint mondtam megnyugtatott.

Ma reggel meg az, hogy persze, hogy szomorkodtam a 2. bukás után, de mindenki szomorkodik ilyenkor. Már visszacsinálni nem tudom ez van. Mikor ezt elfogadtam elmúlt a szomorúságom.

Egyébként Sebestyén Balázs nyilatkozta egyszer, hogy neki is ez segít, hogy ha izgul elfogadja, hogy abban a helyzetben mindenki izgulna.

Egy fajta agykontroll lehet?! Nem tudom, de működik. Próbáljátok ki!

2020. szept. 9. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!