Mercedes Actros OM502 motor üzemanyagrendszer tapasztalatok? Konkrétan levegősödik és a gyári computer szerint a 6 henger csak 30%-os a többi 80-90%-os. Mindenki tippelget mi lehet. Valakinek tapasztalat?
Egy motorfelújítás után biztos jó lesz, a tippelés után nem biztos.
Fel kell keresni egy normális szervizt ahol láttak már ilyet ( mondjuk Pappas ).
Hát 5 hengerrel nem szabadna leállnia, hacsak nem állítja le magát, viszont arra hibakódot írna, amit ki kellene olvasni. De igen, valószínűleg egy motorgenerál kelleni fog. Érdemes lenne szakemberhez fordulni, mert ha itt a netes okosság alapján ügyködsz pár milliós kárt könnyen csinálsz.
Ha csak meg kell gyűrűzni, csapágyazni, az valahol 1 millió környéke, de ha kikönyökölteted, az a többszöröse akár
"Hát 5 hengerrel nem szabadna leállnia"
Ezek inkább letiltják magukat, mert úgy gondolja az ECU, hogy túl nagy kárt okoz az 5 hengerezés, ezért áll le.
Tudom ezzel nem sokat segitek, de a kamionok közt az egyik legrosszabb autó a Merci. Minőségben sokkal rosszabb mint bármelyik a többi közül.
Sőt még a tv is foglalkozott vele, Juszt lászló.
De én a Fuvar ujságban olvastam a következőt.
Egy maszeknak volt több sprinter 318.
Ebből háromnak eltört a főtengelye.
Azt állapitották meg hogy a sofőr rosszul váltotta a sebességet !!!
"Tudom ezzel nem sokat segitek, de a kamionok közt az egyik legrosszabb autó a Merci. Minőségben sokkal rosszabb mint bármelyik a többi közül. "
Ez nettó hülyeség. A Mercedes haszonjárművei az egyik legdrágábbak és nem véletlenül. Juszt Lászlónak biztos nagy rálátása van a haszonjármű piacra.... :D
Ekkora baromságot...
Nekünk volt Merci is, most Scania van. Kiemelkedően alacsony szervizigénnyel lehetett üzemeltetni millió km-es futásoknál is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!