Hányszor “lehet” B kategóriás KRESZ vizsgán megbukni?
Pont a vírus kirobbanásakor volt egy sikertelen KRESZ vizsgám (március közepén). Ekkor magánéletben és munka területén is leterhelt voltam, nem tudtam 100%-ban foglalkozni a KRESZ-szel, csoda lett volna, ha átmegyek.
Megkérdeztem a vizsgaközpontot a következő időpontról, ami számomra teljesíthető időnek tűnik.
Viszont egy picikét “félek” a KRESZ vizsgától (a rutintól egyáltalán nem), mert annak ellenére, hogy már nagyon szeretnék vezetni, van egyfajta nyomás a család részéről (és részemről is) hogy már “rég” vezetnem “kellene”.
Szóval hányszor “lehet” megbukni a vizsgán? Olvastam, hogy X bukás után Pesten pszichológiai teszten is át kell esni.
26n
A KRESZ-en én úgytudom, akárhányszor.
Amire Te gondolsz az a PÁV, és oda az 5. sikertelen forgalmi vizsga után küldenek. Ha a teszt alapján nem vagy alkalmatlan, többet oda sem kell menned.
Kresz vizgán akárhányzor próbálkozhatsz, talán annyi a kikötés, hogy az elméleti tanfolyam elkezdésétől 1 éved van a sikeres vizsgára. Ha nem sikerül, akkor meg kell ismételni a tanfolyamot.
A forgalmi vizsgánál van, hogy az ötödik bukás után PÁV szükséges, amin többek között van pszichológiai teszt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!