Nekem 3xra lett meg. Az elso 2ot szetizgultam,mondjuk engem dicsertek utanna a vbk,csak az izgulas... egy enyhe nyugtato sokat segitett,vagy placebo franc tudja.3.ra csont nelkul sikerult.
2020. szept. 8. 20:10
32/46 anonim válasza:
Nekem tegnap volt a 3. sikertelen vizsgám. Pedig nem izgultam, szépen vezettem, délután 4 órakor volt a vizsga. Az volt a baj, hogy egy egyirányú utca végén balra kanyarodáshoz balra húzódtam állítólag vészesen közel mentem egy parkoló autóhoz.
Szerintem picit jogtalan volt a bukás, mert a vizsgalapon van egy ilyen, hogy "álló járművek mellett a sebességhez mérten túl közel halad el..." - ez csak hibavonal. Az oktatóm és a vizsgabiztos szerint ez nem túl közel volt, hanem veszélyesen közel. Tudom, én voltam a balf@sz. A 4. vizsgán mik a tapasztalatok, mire számítsak?
2020. szept. 23. 04:44
33/46 anonim válasza:
igen ez jogtalan de azért tényleg nem kell túl közel a lényeg h lássák hogy tudod az elver, középtől 10-20 cm is már elég. De jelentsd fel.
2020. szept. 23. 09:17
34/46 anonim válasza:
Nem vagyok egy feljelentgetős tipus.
Sajnos sejtem mi folyik náluk!
Csak egy picit húzódtam balra, hogy lássák, tudom mi a szabály. A vizsgabiztos azt mondta ha nem húzódok ki is elfogadja... Ja persze, akkor meg azért buktat, hogy nem húzódtam ki.
2020. szept. 23. 09:30
35/46 anonim válasza:
rohadékok adj boritékot ezen ne múkjon különben PÁV ra kell menned
2020. szept. 23. 09:34
36/46 anonim válasza:
Az oktatóm azt mondta, hogy "ezeknek nem lehet"
2020. szept. 23. 10:02
37/46 anonim válasza:
Egy rokonom munkatársa mesélte, hogy ismer egy kiscsajt aki lefizetett minden oktatót és minden vizsgabiztost, mégis azt mondták neki: "sorry kislány, ma 19-et buktatni kell, és Te vagy a 19."
2020. szept. 23. 10:11
38/46 anonim válasza:
vigyél rejtett kamerát és feljelented igaz téged is fel fognak mert személyiségi jogok meg a többi baromság...kétélű fegyver de kell a jogsi akkor tereld jogi útra
2020. szept. 23. 15:19
39/46 anonim válasza:
Áhh nem sodrom veszélybe magamat! Csak le kerül egyszer a szopóálarc rólam és levizsgázok!
2020. szept. 23. 15:27
40/46 anonim válasza:
Szia kedves kérdező.Végűl levizsgáztál?Nekem hétfőn lesz a harmadik próbálkozásom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!