Mit csináljak, félek hogy a forgalmi vizsgám, nem fog sikerülni másodjára se?
Figyelt kérdés
Első azért nem sikerült, mert egy gyalogosnak nem adtam meg az elsőbbséget. De ezt leszámítva a közlekedés jól megy (fogjuk rá.), de a parkolások nem mennek valami jól, amit eddig tudtam úgy érzem azt is elfelejtettem. Nagyon rá stresszezlek már akkor mikor beülök a kocsiba. :/2015. okt. 9. 19:31
2/5 anonim válasza:
Azért stresszelsz rá nert azt hiszed,h ez egy rettenet fontos mérföld kő az ember életében...pedig nem...valahogy levizsgázol,eltelik pár év és nemis emlékszel erre a katyvaszra :Dmenj úgy a vizsgára mintha csak simán autókzni mennél...én így mentem minden kategóriánál...sok sikert!
3/5 anonim válasza:
Ha stresszelsz mikor vezetsz akkor neked nem való jogsi. Béna, ideges sofőrök ön és közveszélyesek.
4/5 anonim válasza:
3# Nemár ember..lehet.h csak simán vizsgadrukkos...ne törd már le...igazad van de korai még ezzel is stresszelnie magát
5/5 anonim válasza:
Szia! Csak nyugodtan vezess és nagyon koncentrálj. Biztos sikerűlni fog másodikra!!! Hányadik órára vizsgáztál?? Én a felénél tartok nekem messze van még. Sok sikert drukkolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!