Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Másodjára nagyobb eséllyel...

Másodjára nagyobb eséllyel sikerül a forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés
B kategória. Mik a tapasztalatok? Szegeden vizsgázok a héten. Elsőre nem sikerült, sok órával próbálkozok újra.

2020. aug. 25. 18:15
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
És a 8-as?
2020. aug. 26. 18:30
 12/46 anonim ***** válasza:

Nálam az izgulás lávremegéssel mutatkozott meg,hát ugye ugy nehéz ... Az elsőnél követtem balra kanyarral egy kisbuszt akit beengedett a szembol jovo...nalam meg ralepett a gazra... satufek bukta....

A 2.nál totál szét voltam esve,izzadás,remegés stb ... valahogy megcsináltam az utat a parkolásig ott viszont nem tudtam tartani a kuplungot es padka...

2020. aug. 27. 08:04
 13/46 anonim ***** válasza:
Ittam energiaitalt elotte,egy zacskó szőlőcukrot megettem majdnem...ezeket nem ajánlom senkinek mert a koffein oke,hogy növeli a koncentrációt meg az éberséget,de az izgalmat is...
2020. aug. 27. 08:05
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Köszi. Tapasztalatszerzés miatt kérdeztem. Én csokit ettem előtte. Lenyugtatott.

3-an vizsgáztunk aznap. Az első átmenr, az utolsónak le volt zsírozva alapból, ezt előre sejtettem.

Amikor az első kislány mosolyogva szállt ki, hogy átment, én, a középső, tudtam, hogy bukok.

Ritkán megy át egy vizsgaelnöknél minden vizsgázó nálunk.

Az elnök személyét frankón kiiktattam és a vitsgaszituáció is tetszett, csak kicsi helyet választottam a párhuzamos hátrához.

Ha 30 cm vel hosszabb lett volna átmegyek elsőre.

Az oktató fékezett mert közel volt a hátsó kocsi. De a parkolás szép volt.

A nagy vizsgadrukkban az járt a fejemben, hogy mielőbb helyet kell találnom a parkoláshoz.

Találtam is. Jónak tűnt, de elszámoltam magam.

2020. aug. 27. 08:53
 15/46 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem sikerült. Innentől feladom. Nem próbálkozok többet. Nincs több pénzem, se kedvem már.
2020. aug. 27. 14:51
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Más oktató, más város esetleg? Az szokott segíteni
2020. aug. 27. 15:00
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel kérdező! Ha már sok pénzt beleöltél,az mind kárbavész... sikerülni fog előbb utóbb. Fel a fejjel!
2020. aug. 27. 19:50
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, en 29ora utan elsore mentem at a forgalmi vizsgan,ez volt a nyar elejen. Az orakon minden tok jol ment, a vizsgan 0 hibapontom lett. Most, ha autoba ulok remeg a labam, izgulok, lefulladok, rosszul sorolok be, nem is ertem.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ne add fel, mert egyaltalan nem azt jelenti a bukasod, hogy nem vagy ra kepes. A forgalmi vizsga dija a legkevesebb, en meg probalkoznek a helyedben.

2020. aug. 29. 10:05
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
boriték kérdése
2020. szept. 5. 13:23
 20/46 anonim válasza:
100%
Átmentél?
2020. szept. 5. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!