Vezetőülés magasítására van valami módszer?
Sima párnán kívül persze.
Elég alacsony vagyok, mindegyik autóba kell nekem valami párna, hogy jobban ki lássak és érdekelne, hogy létezik-e direkt erre valami eszköz, amit erre találtak ki (az ülésmagasító úgy tudom, gyerekeknek való és nem vezetőülésbe) vagy más megoldás.
Köszönöm!
Nekem nem kell semmit sem elölről kezdeni. Vegyél vissza a kioktató hangnemből.
Nem véletlen mondtam, hogy KÉRDEZZEN SZAKEMBERT. Ha nem lehet emelni, átalakítani, azt mondja majd, hogy nem. Mi fáj neked abban, hogy megkérdezi?
Kóklerhez kerülhet akkor is, ha mondjuk a féke romlott el, az még veszélyesebb. Remélhetőleg van már bejáratott helye, amiben megbízik. Normális szaki meg nem fogja a biztonságot kockáztatni, hanem közli, hogy nem lehetséges. Ennyi.
Vicces, hogy lekezelsz, kioktatsz, de a végén mégis csak elismered, hogy van, hogy megoldható :) Na pont ennek kell utánajárnia a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!