Komolyan ennyi gond van mostanában a jogosítvány szerzéssel?Csomó kérdés van fent,szinte hihetetlen hozzászólásokkal.Most vizsgázott két gyerekem de nem volt olyan horror ahogy írták,nekem sem volt 5 éve felnőtt fejjel munka és család mellett.
„Akik nem tudnak levizsgázni, szóval buták, érzéketlenek azok mondják ezt.”
köszönjük, mester! mindig szórakoztató, amikor hozzád hasonló proletárok butáznak le másokat.
kapásból tudnék neked mondani olyan embereket, akik 3-4-5 nyelven beszélnek, és sorozatban buknak forgalmin.
pont az a tapasztalatom, h azok döngetik mellüket, hogy „milyen egyszerű a forgalmi meg h nincsenek igazságtlaan buktatások, akiknek a vezetésen más nem nagyon megy :D” a kedvenceim a félanalfabéta fuvaros, kamionos észosztók.
„Tényleg lehet ugyanaz a vizsgabiztos aki az előző vizsgán megbuktatott?Ràadásul háromszor? „
igen, engem ugyanaz buktatott meg, hozzáteszem, először jogosan, másodszor már sztem nem, de lerítt róla, h nem vagyok neki szimpatikus, és a stílusa is hagyott némi kívánnivalót maga után. legszívesebben fejbe rúgtam volna.
60 körüli durván elhízott munkásőr kinézetű volt a vizsgabiztosom.
mondjuk az se volt semmi, amilyen stílusban beszéltek a vizsgabiztosok más oktatóval és vizsgázóval abban a helyiségben, ahol aláírtuk a lapokat.
szóval tényleg nem tudom, egyes vizsgabiztosokat honnan szalajtanak, ezzel együtt nyilván vannak normálisak is.
„Van ahol nyílt titok a korrupció?”
ahol én vizsgáztam, nem tudni ilyenről, legalábbis az oktatóm nagyon ellene van, így szóba se került.
nagyvonalú volt az tèny. de nem fizettem azèrt, hogy az legyen.
az meg hogy be megnèzte,hogy figyelek e, pànikba esek e egy olyan szituàcióban, amikor egy új utvonalra megyek, az meg jogos... bíztam magamban hogy sikeres lesz ennyi... megtanultam "közlekedni" ès ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!