Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Komolyan ennyi gond van...

Kecskeméti-Varga Kata kérdése:

Komolyan ennyi gond van mostanában a jogosítvány szerzéssel?Csomó kérdés van fent,szinte hihetetlen hozzászólásokkal.Most vizsgázott két gyerekem de nem volt olyan horror ahogy írták,nekem sem volt 5 éve felnőtt fejjel munka és család mellett.

Figyelt kérdés
Tényleg lehet ugyanaz a vizsgabiztos aki az előző vizsgán megbuktatott?Ràadásul háromszor? Van ahol nyílt titok a korrupció? Lehet kötelező buktatási százalék? Felfoghatatlan számomra - ennyire naív lennék??

2020. júl. 25. 18:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ha bemegyek egyből meghùz... sztem ugy volt vele hogy nálla a patka kissebb hiba, vagy franc se tudja.... monduk azt megnèztem volna meg hogy bemegyek a szembeforgalomba, ès arra nem buktat meg....kressz szerint hibátlan voptam....
2020. júl. 29. 05:53
 12/13 anonim ***** válasza:

„Akik nem tudnak levizsgázni, szóval buták, érzéketlenek azok mondják ezt.”

köszönjük, mester! mindig szórakoztató, amikor hozzád hasonló proletárok butáznak le másokat.

kapásból tudnék neked mondani olyan embereket, akik 3-4-5 nyelven beszélnek, és sorozatban buknak forgalmin.

pont az a tapasztalatom, h azok döngetik mellüket, hogy „milyen egyszerű a forgalmi meg h nincsenek igazságtlaan buktatások, akiknek a vezetésen más nem nagyon megy :D” a kedvenceim a félanalfabéta fuvaros, kamionos észosztók.

„Tényleg lehet ugyanaz a vizsgabiztos aki az előző vizsgán megbuktatott?Ràadásul háromszor? „

igen, engem ugyanaz buktatott meg, hozzáteszem, először jogosan, másodszor már sztem nem, de lerítt róla, h nem vagyok neki szimpatikus, és a stílusa is hagyott némi kívánnivalót maga után. legszívesebben fejbe rúgtam volna.

60 körüli durván elhízott munkásőr kinézetű volt a vizsgabiztosom.

mondjuk az se volt semmi, amilyen stílusban beszéltek a vizsgabiztosok más oktatóval és vizsgázóval abban a helyiségben, ahol aláírtuk a lapokat.

szóval tényleg nem tudom, egyes vizsgabiztosokat honnan szalajtanak, ezzel együtt nyilván vannak normálisak is.

„Van ahol nyílt titok a korrupció?”

ahol én vizsgáztam, nem tudni ilyenről, legalábbis az oktatóm nagyon ellene van, így szóba se került.

2021. jún. 29. 19:34
 13/13 anonim ***** válasza:

nagyvonalú volt az tèny. de nem fizettem azèrt, hogy az legyen.

az meg hogy be megnèzte,hogy figyelek e, pànikba esek e egy olyan szituàcióban, amikor egy új utvonalra megyek, az meg jogos... bíztam magamban hogy sikeres lesz ennyi... megtanultam "közlekedni" ès ennyi...

2021. jún. 29. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!