Gáz h 24 évesen még nincs jogosítványom?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel élek együtt már 2 éve. Neki már megvan a jogosítványa nekem meg nincs, csak most fogom kezdeni.
Mennyire gáz ez a felállás szerintetek? 24f
2020. júl. 21. 15:51
A kérdező szavazást indított:
Igen gáz!
Nem egyáltalán nem az.
Kellemetlen de túl lehet élni.
Jó lenne egy jó pizzát enni! :D
48 szavazat
2/8 anonim válasza:
Nem a világ vége. Szerintem a férfiassághoz hozzátartozik az a szabadságérzet, amit egy jogosítvány és egy jó autó ad, de mondom, nem a világ vége.
3/8 anonim válasza:
Ha neked nem hiányzik, akkor nincs baj.
4/8 anonim válasza:
Dehogy. Főleg, ha nincs is rá szükséged.
6/8 anonim válasza:
25 evesen lett meg, es szerintem egy jo ideig apam kocsijat tudom csak vezetni, mert nincs penzem sajat kocsira, fenntartani meg planen nincs. Viszont ugy voltam vele, hogy inkabb most mint munka vagy csalad mellett.
7/8 anonim válasza:
Az a gáz, hogy 24 évesen ezen agyalsz. Hidd el, az égvilágon kb senkit nem érdekel, hogy van vagy nincs jogsid.
8/8 anonim válasza:
Addig valoban nem, ameddig megkerdezik, hogy bocsi vezetnel helyettem? Nekem pont ez adta a loketet, hogy elkezdjem. Neked is ezt tudom mondani kedves kerdezo. Ne agyalj rajta, ha van penzed, kezdd el, vagy kerj kolcson. Hidd el, konnyebb lesz az elet. Meg akkor is, ha nem vezetsz rendsseresen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!