Nagyjából hány km megtétele után számít egy kezdő vezető rutinos sofőrnek, aki nem, vagy csak nagyon ritkán hibázik?
Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 17:42
1/3 anonim válasza:
Ez egyénfüggő. Van, aki 5 ezer km után már nagyon rutinosan vezet, van aki 50 ezer alatt sem tanulja meg a rutint.
2/3 anonim válasza:
Nem lehet ezt km-re fordítani, hiszen nem mindegy, hogy heti 1x lemegyek kis forgalommal BP-ről Nyíregyre pályán ami 2x200 km. Vagy napi szinten vezet valaki Pesti belváros forgalmávban is és külvárosban, városok között is.
Az sem mindegy hol, milyen forgalomban, megszokott utakon, milyen sűrűn vezet. Én nem voltam túl könnyen bele rázódós, szerintem olyan 1 év kellett, mire azt mondtam, hogy kezd valami "rutin" kialakulni.
Plusz egyszerűen idő kell megismerni annyi közlekedési szituációt, hogy tényleg elkezdje az ember rutinosan kezelni és az "ismereti bázisból" összerakni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!