Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet reklamálni a volánnál,...

Lehet reklamálni a volánnál, ha ritkán jár busz?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy suliból hazafelé óránként van busz, pedig rengetegen járunk ezen az útvonalon.

És pont úgy jön ki, hogy a 8.órának akkor van vége, amikor elmegy a busz, így várni kell kb 50 percet...amire idegtépő, főleg hogy alig férünk fel a köv. buszra, mert rengetegen vagyunk. (legalább 20 embert érint minden nap)

2009. szept. 23. 17:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A döntés az övék sajnos, de nekik is érdekük hogy hány ember utazik. Érdemes lehet reklamálni, inkább javasolni, jelezni hogy ez a probléma, inditsanak már el mégegy buszt, hogy jobban felférjenek az emberek. És esetleg tolják a megfelelő irányba a menetidőt, több embernek jobb lenne.
2009. szept. 23. 17:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Na ez nálunk is probléma, jelző előtt két percel megy el az iskola előtt.
2009. szept. 23. 17:47
 3/11 A kérdező kommentje:

Noh:S

hát azért majd érdeklődöm, hátha lehet reklamálni.

Még ha kell aláírást is gyűjtenénk :D de sztem leszarják...így is meg kell várni a buszt:S szóval sztem nekik mind1...

köszi a gyors választ.

2009. szept. 23. 17:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem hinném hogy megtennék hogy óránként helyett félóránként járjanak a buszok, de egy konkrét időpontot lehetne nekik javasolni illetve megkérni őket, hogy X órakor 10 perccel később jöjjön a busz, vagy 1 órában 2-szer jöjjön egy adott időben.
2009. szept. 23. 18:07
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
óránként jön a busz és ez idegtépő, gratulálok... Nekem jön haza egy busz 10-kor, 12 30-kor, egy 14 00kor, 14 45kor egy másik falu miatt és egy 16 50-kor... Akárhogy is nézed nekem átlag két órát kell mindig várni rá. Te meg ne panaszkodj, van egy osztálytársam akinek 3 busz megy haza. Első 11 40, második 14 30, a harmadik pedig 18 30, így ha lekési bármely buszt legalább 3órát kell várnia és nem tehet semmit, szal ne rinyáljál, hanem örülj, hogy ilyen jó a menetrended...
2009. szept. 23. 18:16
 6/11 A kérdező kommentje:

3. köszi :)

4. engem nem más érdekel:D neked attól nem lesz jobb, ha nekem szar, és fordítva sem...

2009. szept. 23. 20:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőnek jó menetrendje van? Akkor azoké milyen, akiknek 2 percenként jár a villamos vagy a metró?
2009. szept. 25. 12:27
 8/11 bumbi02 ***** válasza:
73%
nem akarok kötözködönek tünni de nem annyira sok az h 50 percet kell várni... és nem hiszem h áttennék más időpontra mert ennek a 20 embernek lehet a másik idöpont lenne jo, de egy másik 20nak meg lehet h pont az ami most van és akk meg ök szólnának érte... 50 perc túlélhető várakozási idö szerintem... addig maradj suliba tanulj kicsit, szórakozz haverokkal, menj el nézelődni, sétálni iesmi...
2010. jan. 3. 21:33
 9/11 A kérdező kommentje:

látom te még nem vártál 50 percet se forróságban ,se jéghidegben:)

amúgy tévedsz, mivel mindenkinek jobb lenne, ha előbb lenne, ugyanis rengetegen várunk és aki vár csak az jön ezzel a busszal.

mind1, ti úgysem tudjátok ezt, nem ez volt a kérdés!

2010. jan. 4. 16:24
 10/11 bumbi02 ***** válasza:
100%
de ez volt a kérdés, lehet reklamálni a volánnál? én azt irtam hogy szerintem nem.. és de, hidd el hogy vártam már -5 fokban másfél órát buszra, igaz hogy azér kellett annyit várnom mert szombat este volt... de én napmintnap buszozok és napmintnap ugy vagyok hogy kell vrnom buszra inkább keresek vmi elfoglaltságot addig..de mondom hnem kötözködni akartam)
2010. jan. 4. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!